Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2002., 09:57   #1
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Sturmovik favorite avion?

Što vozite u Sturmoviku?
Evo ja Messerschmitt Me 109( ja mislim da nije u redu ona oznaka Bf). Avion je vraški spor i lako dostupan za skinuti ali je vraški dobro naoružan. Rusi su bolji, brži, slabo naoružani ali nikad ne bih spao na to da vozim ''crveni'' avion
Staro 18.09.2002., 12:33   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Sturmovik favorite avion?

Citiraj:
Originally posted by Stormeye
Rusi su bolji, brži, slabo naoružani ali nikad ne bih spao na to da vozim ''crveni'' avion
jos jedan kandidat za vjecni ostanak na balkanu
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 18.09.2002., 13:28   #3
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Što mi govorili da govorili ne idemo mi nikud odavde.To su činjenice
Staro 18.09.2002., 14:44   #4
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Re: Sturmovik favorite avion?

Citiraj:
Originally posted by Stormeye
Što vozite u Sturmoviku?
Evo ja Messerschmitt Me 109( ja mislim da nije u redu ona oznaka Bf). Avion je vraški spor i lako dostupan za skinuti ali je vraški dobro naoružan. Rusi su bolji, brži, slabo naoružani ali nikad ne bih spao na to da vozim ''crveni'' avion
S obzirom da sam Sturmovik igrao jako puno... naglasak na proslo vrijeme - nikako vise da nadjem slobodnog zeita za ovu meni odlicnu igru mogu reci par stvari:

ako se igra kao Rus prelegano je... zato kaj igra ne kompenzira cinjenicu da su ruski piloti do negdje 1943 bili cisto smece, a i onda su oni dobri bili u velikoj, ogromnoj manjini.

mislim isto da su ruski avioni u igri predobri jer se nije kompenzirala cinjenica da iako su oni realno bili odlicni, njihov finish kod proizvodnje je bio uzasan. tak da je rijetko koji ruski avion koji je stigao na bojiste imao performanse kakve bi trebao imati (gruba izrada - vise grba pa losija aerodinamika, koristenje cesto boja koje bi bile jako lose pa bi avion bio na kraju bio osjetni tezi neg kaj bi trebao biti... itd itd). iz istog mi je razloga nevjerovatno da su im motori bili tak super kak ih Sturmovik prikazuje i da ih mozes piciti na full power godinama... dok su njemacki motori sasvim suprotni, ono da ne kazem shit... hm, hm...

no, neovisno o tome mislim da s Me 109 mozes raditi cuda ako znas kako... a to znaci osloniti se iskljucivo na vertikalnu borbu, tj. penjanje i poniranje. ako se s Me 109 udje u horizantalni dogfight, kiss it goodbye. taj dio je realan i zato mi je Me 109 kada dodje 30mm top koji puca kroz propeler avion #1. jer taj top cuda cini. S druge strane, smeta me to sto svi AI avioni imaju 7mo culo i nemres ih srediti u prvom naletu na faktor iznanedjenja. A ako se gleda povijest zracnih borbi, na iznanedjenje se rusilo protivnika, a ne na dogfight.

A sto se igranja kao Rus tice... moram se sloziti da mi to nikad nije lezalo jer Crvena horda nije bila nista humanija nego Svabe... Sam kaj su dobili rat, a pobjednici kroje povijest (iznimka smo valjda jedino mi, nama pobjeda u oslobodilackom ratu nije bas ispala u pozitivnom svjetlu...). A Svabe su ipak imali ekipu kao sto su Galland, Nowotny i tak, pa je veci gust. A i Ritterkreuz zgleda bolje neg rusko ordenje.

Sad ce biti pljuvanja po meni, ali jebiga. Dobro da nismo u Jamerici gdje bi mi odmah prislili da sam Nazi!
Staro 18.09.2002., 16:13   #5
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Ma kakvo pljuvanje stari moj?
To što si rekao je skroz točno a vidi se da se pomalo razumiješ u tu tematiku.
Dok sam bio osnovnoškolac jedino što sam sa zanimanjem pratio bili su avioni iz drugog rata, tako da praktički još uvijek znam sve o njima.
Iako kao simulacija Sturmovik ima malo propusta, moramo se složiti da je puno bolja od teško-frustrirajućeg MS Combat flight Sima 2
Staro 18.09.2002., 16:48   #6
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: Sturmovik favorite avion?

Citiraj:
Originally posted by ozren
Dobro da nismo u Jamerici gdje bi mi odmah prislili da sam Nazi!
Ma, da si se izjasnio da je bolje igrati kao rus i da ti je ta strana draza, vec bi trcali prema tvom domu s bakljama u rukama i vikali: "Linch him!"
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno