Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2007., 18:08   #1
beroo
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Pitanje toshiba a210-16f

Ovako posjedujem doticni laptop , sto se tice performansi iznimno sam zadovoljan kao i sa kvalitetom izrade

No kad se radi o meni nemoze sve valjati !!
Od prvog dana kada sam ga kupio dogadja se sljedeca stvar nakon određenog vremena provedenog uz laptop surfanje pisanje u wordu dogodi mi se da se boje izmjesaju to mi se dogadja rjetko i nije konstantno to znaci nakon 3 dana to mi se pojavi ili 2 puta u 15min. sto se tice perioda rada na lapu isto tako moze i nakon 5 min sto se upali a moze i nakon 5 sati. Kada ga iskljucim iz struje nakon sto se to dogodi on se smrzne , rijesim to zatvaranjem laptopa i odlaskom na sleep kada se ponovo upali kao da nista nije bilo. mislio sam da je do zahtjevnosti u aplikacijama u kojima radim no nije, jer igram WOW i nikad mi se to nije dogodilo dok igram ili mozda jednom najcesce dok surfam internetom ili cackam nesta

Moje pitanje je da li jos netko ima problema s tim i ako bi ga nosio u vemil kako da im ja to dokazem da se to zbilja dogadja jer se moze dogoditi da bas kada ga oni testiraju to se ne dogodi ??

Hvala i pozdrav
beroo je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 20:30   #2
vodokotlic
Premium
Moj komp

vodokotlic's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Daj navedi jos malo podataka, dal si flashao bios, jesi mozda stavljao XP umjesto viste, ako da koje drivere za grafiku si stavio....
Meni se naime slicna stvar dogadja, random smrzavanje, nakon cega moram ugasit lap i ponovno ga upalit. Ja na svojem imam XP ali sam stavio sluzbene toshibine drivere, tako da neznam dali je do toga ili neke cisto desete komponente.
vodokotlic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2007., 22:58   #3
beroo
Premium

Datum registracije: Oct 2006
sve original i vista i driveri od graficke, tj. nista nisam dirao
beroo je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2007., 09:45   #4
mastika
Registered User

mastika's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
meni se nisu dešavale takve stvari, ali...uvijek taj ali!!! baterija mi traje sat vremena!?
imam XP, u uputstvima kaže da bi rebala trajat do 4 sata!?

koliko traje vama? mislim da ću i ja morat u posjet vemillu
mastika je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno