|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Admin password (firma mi ga ne da)
Dobio sam laptop na poslu i imam naravno limited account. Ne mogu praktički ništa na kompu. Čak za instalaciju hrvatskog sučelja na laptop je morao doći admin i to mi srediti. Ovi na poslu mi ne daju admin pass, kao da nešto ne zeznem na kompu. Imam doma još i WLAN router koji s razlogom ima podešene IP adrese zbog port forwarda. Čak ni IP adresu na laptopu bez admina ne mogu podesiti. Vidio sam tu dosta threadova o tome, ali ništa što bi mi pomoglo. Ajd pomognite, lud sam. Ništa ne mogu na laptopu, doslovno ništa. Mogao bi staviti nove Windowse, ali onda bio ostao bez softvera koji koristim za posao... a onda bi tek admini poludili... ako je ovo tema koja nije etički u redu i sl., pa da se ne piše o tome, barem mi PM-ajte kako da to napravim. Lud sam na to što imam komp s kojim doslovno mogu surfati samo na poslu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne može. Stvarno ću početi dijeliti banove za ovakve stvari. No, danas sam dobre volje pa sam samo obrisao sve one pametne postove; skino ono ovdje itd. Slijedeću put neću biti dobre volje. Garantiram. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|