|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pomoć oko nadogradnje
Slabo se razumijem u hardware pa bih molio pomoć oko nadogradnje svoje postojeće konfiguracije. sadašnja konfiguracija: MB Gigabyte GA-7N400-L CPU AMD Barton XP 2500 nVidia Gforce2 256mb ddr HDD 80GB htio bih kupiti novu memoriju i novu grafičku, ali problem je što neznam koje grafičke i koji tip memorije bi moja matična ploča podržavala, pa bih molio pomoć oko toga, unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Moje mišljenje je da bi bilo najbolje to prodati jer ti se neisplati ulagati u nadogradnju jer je sve slabo(uvijek če te nešto kočiti).Procesor bi isto trebao zamjeniti za nekog AthlonaXP 3000 ili Sempron ako ploča podržava(pogledaj u specifikacijama za ploču)memorija mora biti DDR: DDR RAM 1024Mb PC3200 , Corsair Value Select, 3 godine jamstva=376KN u ADM-U ili nešto jeftinije od Kingmax-a,A-Data, ubiti dosta skupa s obzirom na DDR2. Grafička mora biti AGP: Powercolor Radeon HD 2600Pro AGP, 256MB, TVout, DVI=579KN Powercolor Radeon X1650Pro AGP, 256MB DDR2, TVout, DVI=440KN ili nešto od nVidie 7600 GS/GT mislim da sve jače i skuplje ti se neisplati zato što nečeš moči iskoristiti snagu istih s obzirom na procesor(usko grlo) znači ukoliko ideš u nadogradnju koja iznosi cca 1.oooKN za cca 1.500KN imaš ploču grafu i memoriju. Ili opcija kupiti sve polovno tu na tržnici zna se nači dobrih stvari pa sastaviti za 1.000KN drugi stroj.Sve zavisi za šta koristiš komp. To je moje mišljenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ulaganje u sadašnju konfu nema smisla - izbor komponenti je sužen, cijene su im visoke. Za 1.000kn kupiš movu ploču s integriranom grafikom, procesor i 1Gb memorije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|