|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() pokusavam prebaciti poruke s ericssona k510 na nokiu 5300. skinula sam myphoneexplorer, ali svaki put kad napravim "copy to phone" (imam portove namjestene i sve stima) pise "the sms storage could not be set in phone". sta to znaci? da li je uopce moguce s myphoneexplorerom prebaciti poruke iz k510 archivea tj s kompjutera u nokiu5300? ako ne napisite kako, please, hitno je.. Zadnje izmijenjeno od: aggierose16. 10.12.2007. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozda zato sto prebacujes s sony ericssona na nokiu. Mozda zapisuju u nekom drugom formatu ili nema dovoljno mjesta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
mislim, ne znam da li je tako, da se s tim programom moze prebacivati s razlicitih mobitela. ima li itko ideju kako da to napravim?? spremila sam poruke sa explorera u excel tako da ih sad imam i tamo..pa ako postoji neki prebacivac iz excela u nokiu pomoc je takodjer dobrodosla (nisam nista nasla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jesi probala sa Nokia PC Suite? On ima dosta opcija što se poruka tiće... Ili u najgorem slučaju što sam ja jednom učinio da si pošalješ poruke na frendov br dok mu je SIM u tvojoj Nokiji i tako ih sprepiš, ali onda je jedina glupost što piše da si ti pošiljaoc
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
to sam prvo napravila,ne prepoznaje format od phonexplorera niti .txt niti excel |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
poslao sam ti PM, jesi sa tim pokušavala?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zar se poruke kod Nokie ne memoriraju na SIM karticu? Ja sam prebacio karticu iz Nokie 5140i u SE K750i i sve poruke mi ostale na SIM-u.
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
kako na kojoj i kako ti je namješteno... Pa da, možeš i tako. U starom mobu kopiraš SMSove na SIM i onda ih u novom vratiš nazad
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
LorD ClockaN, hvala na linku :-). nazalost ne radi mi ni taj program, poruke mi zapisuje u nekom skroz cudnom formatu tj jedva da ih prikazuje. izgleda da cu ipak morat odustat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Šteta, baš sam se ponadao... Ili si nađeš novog dečka, pa da ti on šalje nove poruke ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|