|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
koji cooler za NB
Šta da stavim na NB. Sada mi je obični pasivnjak koji je serijski na DFI Lanparty ploči. Mislim uzet nešto bolje ali neznam šta. Onaj žuti zalman mi se ne čini ništa bolji od ovoga što sad imam brzi odgovor!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Bez razmišljanja ubodi Zalmana, ali plavog. Upoznaj prednosti koje nudi uz buku od 0dB. Po raznim testovima dere sve NB coolere čak i sa aktivnim hlađenjem. Ja sam si ga nedavno stavio i rješio se one male zujalice od koje niškoristi i oduševljen sam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Resistance is futile
|
U Linksu košta 55kn. Inače pročitao sam i ostale tvoje postove i nemogu vjerovati. :clap: Bilo bi najbolje da kompu ne prilaziš bliže od 5m. Još mi nije jasno kak ti je uspjeo da ti zamjene procesor! :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ne da mi je uspjelo nego je čovjek pred mene stavio 10 bartona i još sam mogao birati. Inače proc je je bio u Lostu na reklamaciji jedno 30 dana. Nisam spomenuo da je i matična imala malu nezgodu a god grafičke je to već uobičajeno a napajanje neko jadno stavim voltažu 2.0 dobim 1.95 a memorija ide samo do 2.8 koja šteta. I da za kraj sistem se ruši svakih tjedan dana, možda je to zbog onih par BAD SECTORA udaraca koje je dobio. Ali inače je sve u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
sjebat i ni sad ti nije dosta, pa ideš mijenjati NB cooler. Da bi ga zamijenio moraš izvaditi MB iz kućišta i tek ga onda montirati, a koliko vidim jako si spretan i s time nećeš imati nikakvih problema. ![]() ![]() Bilo kuda PASTA svuda!!! ![]() Da ne bi bilo da ni na taj cooler namjerno ili slučajno ne staviš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dr.Tom, šta misliš kak je meni s njim svaki dan u školi. Niš mu ne smiješ dat u ruke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() :clap: ![]() |
||
![]() |