|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bios se ne diže
joj, opet ja neš shebo.... išel sam mijenjat postavke za temperaturu...narihtal sve i napravil save and exit i kad je napisal na ekranu... do not turn off or reset , meni je izbacil ziherung(osigurač) jer je stara ukopčala šugavi sauger(usisavač) i sad više nemrem uć u bios, komp se ne želi upalit, probal sam ccmos, vadit bateriju, ali ne pomaže.... matična nf7-s v2.0 proc amd athlon2600+ kak to popravit... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hmm...ja bi reko da je napajanje prdnulo pošto je iznenada nestalo struje, a i komp se još k tome ne pali... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Povadi sve vam osim proca memorije(1keks) i grafičke , fkors napajanje se podrazumijeva i probaj pokrenut komp, makni bateriju ca i pusti preko noci. Probaj jos par puta clearat CMOS, al ako to ne radi vjerovatno si corrupto bios, u linksu ti to mogu reflashat
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nije napajanje, napajanje se vrti, ploča svijetli, pale se ventilatori, hardovi,,... idem zvadit bateriju i sve pustim do jutra pa probat ponovo ak ne, onda... matična ujutro u links fala za sada... ak ko ima još kakav prijedlog.... dobro dođe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|