|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba mi dobro 2.5" kuciste za HDD
Ovih dana bas gledam ubosti nesto za prijenosa, neda mi vise se vucarati moj 3.5" disk plus cigla od napajanja. ![]() Sta trazim: - Dobru kvalitetu izrade (aluminij i sl.) - Namijenjeno za 2.5" SATA diskove - Bez dodatnog napajanja (dakle napajanje preko jednog ili dva USB-a) - Pozeljno da ima bar jos jedan ekstra port, tipa firewire ili e-sata (malo teze). Nazalost, USB 2.0 je postao usko grlo za danasnje 2.5" diskove te bi stoga firewire dobro dosao posto ima bolji transfer rate nego USB 2.0 (iako mu je teoretski TR manji nego kod USB-a). Cijena nije problem, glavno da je dobavljivo u HR i da ima gore navedene karakteristike. Gledao sam WD Passport Portable, izgleda odlicno, radi odlicno ali kuciste je od plastike pa mi to nije bas idealno rjesenje (osim toga, nema FW). Hvala ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Nitko ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima Icy Box kućište za 2,5" IDE disk i vrlo sam zadovoljan njime. Links ima prilično solidan izbor Icy Box kućišta pa si nađi neko koje ti se sviđa. Frend je nabavio kućište slično mojemu, ali za SATA disk i razlika je u tome da mu je gornja površina od crne plastike, a moje je kućište cijelo od aluminija (čak ima i nešto ugravirano). Sa kućištem je dođla i kožna torbica kao i šarafciger za sklapanje kutije (disk moraš sam nabaviti).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|