|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Samsung T220HD vs. SM203MW
Pa ovak... Znači kupujem monitor kojem će primarna funkcija bit sve vezano uz komp: gaming, multimedia i ostala sranja, al ponekad će bit korišten i ko tv. Znači bit će spojeni antena, dvd, satelitska i sl... Moja prva opcija je bila T220HD... znam da je jeben, 22'', slika great, tuner great... al dođe 2783kn najjeftinije, a sad sam u procesu rezanja buđeta... U biti moje pitanje kakva bi bila stvarna razlika ako usporedimo ta dva modela: T220HD/SM203MW 2783kn/1792kn 22''/20'' digitalni/analogni tuner T220HD je hvaljen do neba, ali je i SM203MW u svoje vrijeme, prije neg je T220HD izašo bil isto tak hvaljen. Tak da pitam: el je razlika velika il neću pogrešit ak uzmem ovog SM203MW... Jer ako je razlika oko 20% (i znam da je to osobna procijena), onda mi tih 1k igra veliku ulogu... Kaj se tiče 20'' vs. 22'' - za igranje mi ne igra gotovo nikakvu ulogu i ne jebe me baš ta 2'', al ne znam el bi mi bilo premalo 20'' da gledam TV/DVD/satelitska sa neka 2-3m... (mislim, znam da bi, ali pitam baš pre-premalo) evo review-ovi ako neko hoće pogledat: T220HD.....http://computershopper.com/reviews/s...monitor-review mada ima i boljih - nabrzinu SM203MW....http://www.benchmark.co.yu/modules.p...icle&sid=14390 e,da i grafa HD4850, proc E7200... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
A dal ti se možda isplati uzeti obični T220 i neku tuner karticu za komp??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
i el može neko reć zakaj je 22'' inačica ovog SM2032MW tolko nepoznata..? -(na googlu na .hr samo 2 nađena) našel sam tog SM2232MW na jednoj stranici: http://www.gornjigrad.hr/index.php?p...176e08a580bf8e al ne znam kolko je to pouzdano..- nikad čul za gornjigrad.hr, nema ni govora na nijednom forumu, članku, nigdi o tom... u nijednom drugom poznatijem dućanu... a kaj se tiče vani... ima nekaj... ali ni blizu kolko 20'' inačica... na googlu - 4 nađena, ostali imaju 500 upitnika, tak da, ostalo je đibriš... tak da ne znam... kad bi bila legitimna ta cijena 2199kn i model ok, možda bi na njego otišo... ne znam... Citiraj:
hipotetski: da postoje modeli tv-a s daljinskim koji su 500kn skuplji od modela bez daljinskog... ja bi dao tih 500kn za tv s daljinskim samo da se ne moram dizat i jebat svaki put kad hoćeš uključit/isključit, šaltat, pizde materine... više bi štete bilo na bacanim mobitelima i kaj ja znam kaj bi sve razbil dok bi se raživciral, neg ovak... sad nisam skužil na kraju kakav je ovo tuner... ovaj srpski il čiji već review kaže da je tuner na 2032MW digitalni... al meni se čini da je analogni... (PAL) i wtf će bit kad se 2011. s PAL-a otiđe na DVB-T... tuner će bit useless el tak... ubuduće nemoj double postat Zadnje izmijenjeno od: Mar. 06.09.2008. u 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel ima ko ovu seriju monitora, imam u planu kupit T260, pa me zanjima kakav je input lag, kvaliteta slike i ostalo u odnosu na prijašnju tn seriju. Dakle ako je netko kupio bilo koji iz serije T neka se javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|