|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Gdje naci: bijele neonke, uv boju, sprej, cijevi, vent
Gdje bih mogao nabaviti: 1.)bijele neonke za komp (dakle 12V) 2.)uv reaktivnu boju za vodeno a da bijelo "svjetli" 3.)bijeli uv sprej 4.)120mm vent sa bijelim LED-om 5.)prozirne cijevi za vodeno 3/8'' (~1cm) 6.)round ide uv bijeli kabeli 7.)round ide crni kabeli Za 2.), 3.) i 6.) nisam uopce siguran da postoje, i nije da mi treba previse. Za cijevi u pevec da odem? SVE IZ ZAGREBA i okolice, ne inozemni ducani, zato sam i pitao ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 09.09.2007. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uv boja probaj chipoteka ili maketarske trgovine. ide kablovi hg links prozirne cijevi bauhaus pevec
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
IMA srebreni ,barem je na slici ,nazovi ih pa pitaj a ako ti ne bude odgovaralo siguran sam da imaju obicnih bijelih kablova koje poslje mozes omotat bijelom izolir trakom Za sprej ne znam gdje ima kod vas ali sigurno postoji kakav shop Boje i lakovi e sad jel imaju UV bijeli to ti ne znam iako bijela sama pod UV lampom ima finu boju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
|
imas pravo ovo za bijelu pod uv, ali vidio sam bijelu da je bas uv bijela ko snijeg, prije par godina na stranom forumu nabasao pa mi ostalo u sjecanju, a rado bih da mi lijepo svjetli ![]()
![]() |
#6 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ma vent sam napravis ako ti se ne ide u sloveniju po onaj od 12€.. ima od thermaltakea(u ve-milu)onaj za 50 kn. i ubacis bijele ledice u njega. bitno da je on proziran, a ne plav recimo, pa ti mozes koju boju zelis ubaciti ![]() bijeli oklop za kablove (koliko to moze biti, na jednoj slici izgleda bijel, a na drugoj proziran... ![]() http://www.drako.it/drako_catalog/pr...oducts_id=1424 a i bijela neonka za pc postoji... http://www.drako.it/drako_catalog/pr...oducts_id=1473 samo mi se cini da to kod nas tesko naci... pa ti izgleda ne gine da stavis obicnu neonku (za auto) u PC, i svijetlit ce bijelo ![]() uzeo jednu u getrou za rad na autu...oko 80-100kn su. svijetle mnogo jace od ovih za PC, deblja je malo... pa ces mozda morati moddati na 7 V kao vent ![]() ![]() izvadis cijev van iz ovog kucista, a trafo i elektronika ti pašu jer se radi o 12 V isto
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 08.09.2007. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avocado
|
da, zaboravio napomenuti da bi to u hrvatskoj trebao naci, ZG, za cifru manju od 50€ ne isplati se izvana uzimat. @tomri: ovo za vent je dobra ideja samo je problem sto su led u chipoteci 11.65kn a trebaju mi 4 komada za jedan vent sto mi na kraju bude dosta skupo. inace mozes i tanje neonke nac bijele samo do TEŽ-a odes u folnegovicevoj, imaju ih svih boja i vrsta, samo nisam siguran da imaju bas za 12V. i ovaj "oklop" za kablove imam, al to ti je poluprozirno i dreka valja ![]() za vent bih mogo uzet i ovako nesto: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.908.121 samo mi je cijena ogromna. ima li mozda sa bijelim lopaticama koji jeftiniji 120mm? sve u svemu cini se da cu kupit bijeli sprej za auto i farbat ventove i kablove, a lampe UV uzet... ![]() i samo jedno pitanje: uz sve te bijele kerefeke dal da unutrasnjost kucista ofarbam u mat crni, sjaj crni, ispoliram (metalni sjaj, puno vremena oduzme) ili da i to u bijelo? oke, 2 pitanja: neki bezbojni aditiv vodi za vodeno mi treba, ako netko zna, isto da je nabavljivo u ZG?
![]() |
#9 |
|
nemas frke, onaj antikorozivni ne boja vodu (ide svega oko 5% u ukupnu tekucinu sustava) njega sam prvo stavljao (prije UV boje) i ne kuzi se uopce da je nesto uliveno. a stavio sam duplo vecu dozu (10%, a pisalo 5%)
![]() |
#10 |
Avocado
|
koji antikorozivni? gledo sam sad ovaj drako i ebate sto su skupi... skuplji od nas u dosta stvari, pogotovo kucista. ides ti mozda uskoro u italiju da mi uzmes par stvari? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Avocado
|
Citiraj:
jos ne znam ni koje cu kuciste kupit ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima, ![]() ![]() 2 x 30cm. Da, samo treba reć tjedan dva prije ovim frikovima, jer se malo dulje čeka na njih, ide 1. u Ludbreg, pa u Koprivnicu, pa tek onda u Vž ![]() idem sutra il preksutra u taj ducan po UV twinsetove ak ima bijelih velim dečkima nek mi ostave, ak nema velim da naruče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Neki manji, nema webshop, odnosno ima al nije službeno online ![]() Edit: site je u preradi :/ ![]() Al mi se čini da je bilo i gray i white ventova 12cm. 70% sam siguran da sam ih videl na njihovim stranicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Avocado
|
evo ak mozes saznat kolko bi me slijedece izaslo, sve je revoltec: 1.)IDE hdd round crni 90cm kabel x2 2.)Dark grey 120mm ventovi x2 3.)floppy round crni 48cm x1 4.)neonke twinset bijele 30cm
![]() |
#22 |
|
vecina ducana sa light/sound opremom ti ima tu tintu... oko 100kn 0.1 L . frend to uzeo pa natocio u printer umjesto potrosene zute boje (ostale pretamne pa bi ostavljalje trag jos podosta dok se ne ispere glava...) odes u word, napises sto ti treba, text color stavis u zutu (da ide samo ona UV boja ) rezultat: ispisivanje šalabahtera na prazan A4 list... za neke faxeve to pomaže, on je imao samo zadatke iz zbirke pa mu to znacilo nešto... napisao sve i smanjio na jednu stranu... kasnije samo prepise. uz to je zanimljivo, Chipoteka: cca 12 kn paket od 1xUV ledica na privjesku za kljuceve i 2x UV flomic (isto nevidljiv osim pod UV lampom) pa ako ti ne treba puno tinte, mozes 'iscijediti' iz ta dva flomica evo kako to izgleda...dobro dodje za provjeriti novce, pa je zato na kljucevima. text je napisan na obje slike, ali predzanja je bez UV, a zadnja je pod UV
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 14.09.2007. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.chipoteka.hr/www/zel.pl?t...rch=uv&refpass= 3mm http://www.chipoteka.hr/www/zel.pl?t...0UVC&mpc=11.59 5mm http://www.chipoteka.hr/www/zel.pl?t...0UVC&mpc=11.59 evo i jos par stvari koje sam nasao uv boje crvena, plava, zelena http://www.links.hr/index.php?option...28aa1e026536c5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja upravo kemicarim sa plavom uv bojom iz linksa..jucer bojao, danas cu isprobati kako to sve izgleda. brijem da ce kad upalim lampu biti sto sada nevidljivih packi po svuda ![]() ali, boja se fino nanosi, nisam je razrjedivao pa je onak malo gusca, i naravno dobar rez se dobije sa recimo tri sloja. prvi je nekako proziran, drugi vec izgleda, a treci sloj dobije punocu. kist je preporuka (vel. 1 za pizdarije tipa slova, rubovi i slicno, a 3 i vece za kablovinje i mackanje svega ostaloga) skida se vrlo lagano sa obicnom vodom, no jos lakse ako je voda sa sapunicom. potrosnja je minimalna-valjda petina za fino mackanje kablova rubova i slicnog. slike sljede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo ja sam sebi ubacio bijelu nonku i mogu reci da izgleda fenomenalno,normalno na slici neizgleda kao uzivo. http://www.imagesforme.com/show.php/...10001.JPG.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
dje si ubo tu bjelu ja sam trazio u magazinu i nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uzeo sam je iz Alternate. http://www.alternate.de/html/product...articleId=1822 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
da sam znao uzo bi i meni jednu pa bi ti dao pare no dobro ![]() tnx na infou |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Skužajte šta se ubacujem ovako, ali gdje naći: Dvostranu samoljepljivu traku, dakle nešto kao selotejp ili izolir traka, samo ljepljivo s obe strane? Pola Splita san proša, 30% ljudi mi je reklo da nema i da ne znaju di ima, a 70% me čudno pogledalo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|