Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.12.2007., 13:22   #1
Hele
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Kupiti ili pricekat mjesec dana?

Uhvatilo me ovih dana da idem mijenjat komp jer bi trebao novu graficku (AGP) a to mi se bas ne isplati. Trenutno imam socket 939 (AGP) i prelazio bi na AM2. Vidim da su sada pocele izlazit maticne AM2+ i quad core procesori. Ono sta me zanima je da li ce po vasem misljenju u narednih mjesec do 2 cijene maticnih AM2 i dual core procesora ici osjetno dolje ili mi je svejedno kada kupim. Hvala.
Hele je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2007., 00:34   #2
Hele
Premium

Nitko ne zna kada ce navala AM2+ socketa i quad core procesora? Znam da AM3 nece jos godinu dana ali me zanima za kada su u siroj ponudi kod nas najavljene gore navedene komponente? Normalno ako netko zna.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.12.2007., 01:10   #3
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Hele Pregled postova
Uhvatilo me ovih dana da idem mijenjat komp jer bi trebao novu graficku (AGP) a to mi se bas ne isplati. Trenutno imam socket 939 (AGP) i prelazio bi na AM2. Vidim da su sada pocele izlazit maticne AM2+ i quad core procesori. Ono sta me zanima je da li ce po vasem misljenju u narednih mjesec do 2 cijene maticnih AM2 i dual core procesora ici osjetno dolje ili mi je svejedno kada kupim. Hvala.
kao 1.
Koliko bi dao para za to??

Uzmi AM2 maticnu koja flashanjem BIOS-a podrzava AM2+(Nisu skupe,ti odaberi koja ti odgovara)..I uzmes 4000+(Brisbanea),tako da kasnije ga naklokas i super,a kad Phenomi budu jeftiniji,njih uzmes

Za padanje cijena..A cuj,ne vjerujem da ces bas past jos puno(procesori) jer ti vec gore spomenuti 4000+ je oko 450kn,ak se ne varam,tako da...Nece bas jos puno(citaj-neisplativo)..jedino ce maticne nove izac,al eto

A cuj,nemoj cekati sada,jel tak mozes cijelu vjecnost,stalno izlazi nes novo,dok ti docekas AM3,vec ce izac AM4(ovo bubam,ko zna kak ce se zvat ),tako da,uzmi sada nesto sto je po omjeru cijene-kvaliutete-uloga u buducnost najbolje i to e to

Sretno s kupnjom

EDIT: Da nadodam,taman su ti i sada DDR2 cijene bolesno niske...Tako npr..4GB Kingmaxa 800Mhz je oko 625kn ...Na tome neces izgubiti

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2007., 12:44   #4
Hele
Premium

Citiraj:
Uzmi AM2 maticnu koja flashanjem BIOS-a podrzava AM2+(Nisu skupe,ti odaberi koja ti odgovara)..I uzmes 4000+(Brisbanea),tako da kasnije ga naklokas i super,a kad Phenomi budu jeftiniji,njih uzmes
To sa flashanjem biosa mi najvise pomaze tj. zanimalo me ako uzmem sada AM2 da nebudem za koji mjesec u banani sta se tice nadogradnje (jer mi se to desilo sa socket 939).

Citiraj:
Za padanje cijena..A cuj,ne vjerujem da ces bas past jos puno(procesori) jer ti vec gore spomenuti 4000+ je oko 450kn,ak se ne varam,tako da...Nece bas jos puno(citaj-neisplativo)..jedino ce maticne nove izac,al eto
Taj sam procesor i sam gledao jer se i meni ovi jaci cine neisplativi s obzirom cijena-dobiveno.

Citiraj:
EDIT: Da nadodam,taman su ti i sada DDR2 cijene bolesno niske...Tako npr..4GB Kingmaxa 800Mhz je oko 625kn ...Na tome neces izgubiti
I to je jedan od razloga prelaska jer uz graficku mi treba i giga ddr-a tako da mi je sve neisplativo.
Cujem da rulja u zadnje vrijeme s obzirom na cijenu kupuje ddr i sprema ga pod madrac pa neka se nadje za bolje dane.
Staro 12.12.2007., 21:22   #5
Mugabe
Quad Squad
Moj komp

Mugabe's Avatar

Datum registracije: May 2007
Unhappy

mene od DDR2 vec ledja bole,ne mogu da spavam,
moram kutije prebaciti u supu.
Mugabe je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2007., 23:26   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
evo ja sad naletio do vemila, iz dosade pitam posto 1GB DDRa, kaze zenska 130 i koju kunu....ajd rekoh daj jedan keks da ne idem praznih ruku van.
stvarno je bezobrazno jeftina ta memorija ovih dana.
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno