|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
leadtek dt1800h,ne radi
kupio sam je u ve milu prije dva dana,instalirao je na xp-u sa driverima sa neta ,jer mi je sa originalnima koje sam dobio na cd-u javljalo neku gresku. nakon sto sam prvi puta pokrenuo software uspjesno mi je pronasla kanale (analogna tv) nakon sto sam prebacio na fm sve se ...... nakon sto sam obrisao drivere i program te ponovo ih instalirao opet je nasla programe ali nakon prebacivanja na fm ili gasenja kompa opet nista isto mi se dogadja i na visti. bio sam u ve milu rekli su mi da je vec bilo par takvih slucajeva i danas je mislim vratiti premda mi to tesko pada,sa svime sam zadovoljan samo da mi jos radi...imate li kakvu preporuku koju drugu da uzmem (u tom cijenovnom razredu) ili se ovi problemi nekako mogu rijesiti hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
dtv1800 h,je u pitanju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gigabyte Hybrid.
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ok je kartica al su driveri malo smuseni. Meni recimo nece lovit kanale na "croatian" vec moram odabrat austriju ili njemacku. Skini najnovije drivere i zadnji winfast pvr i trebalo bi radit. Meni na XP sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Kupujem si karticu, pa sam gledao tu Gigabyte na Ve-mil cjeniku i super je što ima taj daljinski s mogućnostima media centra. Mene samo zanima jel taj daljinski full size da ima i snimanje i ostale opcije, uključujući da baterije nisu one dugmaste. Jesi li vidio tu karticu uživo? Na webu Gigabyta, jedna slika, neki kažu da nema, itd. Ovi u Ve-milu mi ne mogu dati kvalitetnu informaciju.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Daljinac je mali...barem one koje sam vidio.Za te pare-bolje nema.Osobno mi je bila bolja od Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI, 310i...
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|