|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Links-cijene-na netu jedne u poslovnici druge
Evo nakon što sam ih zvao i pitao da li imaju sve što treba, poslao sam brata sa parama u Links Ri. I brat nakon kupovine kaže ti si mi dao manje para nego što treba. Ja wtf. I stvarno na računu druge cijene nego na netu. (naravno skuplje). npr E2180 631kn na netu kod njih 717. kućište rebel9 345kn na netu kod njih 392kn, prža pioneer 255kn kod njih 289kn...itd... sve plaćeno gotovinom... da li je to normalno da su skuplje tamo nego na netu (samo za Links) znam da u vemilu nije tako. što mi je činiti?? dal da im idem kipat tamo ili što??? thnx. |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Links ima svoj forum, pa se javi tamo. Prije ćeš dobiti odgovor tamo, nego ovdje. http://forum.links.hr/ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
to sam i ja skuzio jedino sto je meni islo u korist, tj. cijene su bile nesto manje nego sto je pisalo. ZG links. sjecam se da je to bilo kad sam isao kupit svoj prvi aftermarket kuler, zalmana 7000Cu LED ![]()
#4 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
neka greška je u pitanju, vjerovatno su stisnuli nekakavu "kredit cijene" ili sličnu tipku prilikom obrade računa. sutra ih nazovi, i riješi si problem. mislim da neće biti natezanja. |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sta je bio problem? Stavljeno na racunu da si plazio kreditnom karticom ili nesto drugo?
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|