Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.12.2007., 17:34   #1
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nintendo Wii?

Evo, baš sam se danas prvi puta malo poigra s tom igračkom, i mogu reći da me oduševila.
Kraj Wii-ja su još bili PS3 s CoD4 i X360 s Halo 3.

X360 i PS3 su mi totalno bezveze, grafika na PC-u je puno bolja, a o kontrolama da i ne govorim (za FPS-ove i RTS-ove), a za PC se puno lakše može nabaviti dual shock kontroler nego obrnuto.

Posebno me očara Wii sa svojim daljincem i Wii sports igrama (za koje čujem da i nisu najsavršeniji predstavnici Wii-ja, tj njegovog kontrolera)
Tako intutivnu i zabavu konzolu nisam igrao od doba SNESA, PSX-a

Sad me zanima, ako ima vlasnika te konzole na forumu: kakva vam je nakon što prođe prvotno oduševljenje kontrolerom?
Kakva je na duže staze? Multiplayer?
Pretpostavljam da je MP iznimno zabavan kad ekipa u dnevnom boravku maše kao sumanuta, a daljinci lete okolo

Mislim si ga možda nabavit za praznike, te treba li paziti na što pri kupovini Wii-ja (verzija i sl?).
Staro 16.12.2007., 01:45   #2
Tz4r
Premium

Datum registracije: Aug 2007
moj necak od 4 godine ga ima i rasturamo sportske igre.... mali me u boksu razvaljuje... oznojis se za 3 min ko svinja (svinje NHF)..... prebolesna je stvarcica.... samo onaj wii fitness vara... imam 16 godina a rekord sta mi on kaze je 30......ccc...

gledao sam na youtubeu filmice pucacina za wii i cini se da cu mu piknuti jednu pa da se i ja igram....
Tz4r je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2007., 12:24   #3
Sava css
Premium
Moj komp

Sava css's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ja sam ga imal pred jedno pol godine al sam ga nazalost moral prodat zbog nedostatka prostora (ipak treba poveci plac da se mase s tim cudom). Inace nisam neki ljubitelj konzola (ps, xbox ) al me nintendova stvarno odusevila - jedino mi je malo mutavo bilo igrat pucacine al one nisu ni namjenjene za konzole. Cim kupim vlastitu kucu ubadam ju opet
Sava css je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno