|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nintendo Wii?
Evo, baš sam se danas prvi puta malo poigra s tom igračkom, i mogu reći da me oduševila. Kraj Wii-ja su još bili PS3 s CoD4 i X360 s Halo 3. X360 i PS3 su mi totalno bezveze, grafika na PC-u je puno bolja, a o kontrolama da i ne govorim (za FPS-ove i RTS-ove), a za PC se puno lakše može nabaviti dual shock kontroler nego obrnuto. Posebno me očara Wii sa svojim daljincem i Wii sports igrama (za koje čujem da i nisu najsavršeniji predstavnici Wii-ja, tj njegovog kontrolera) Tako intutivnu i zabavu konzolu nisam igrao od doba SNESA, PSX-a ![]() Sad me zanima, ako ima vlasnika te konzole na forumu: kakva vam je nakon što prođe prvotno oduševljenje kontrolerom? Kakva je na duže staze? Multiplayer? Pretpostavljam da je MP iznimno zabavan kad ekipa u dnevnom boravku maše kao sumanuta, a daljinci lete okolo ![]() Mislim si ga možda nabavit za praznike, te treba li paziti na što pri kupovini Wii-ja (verzija i sl?).
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
moj necak od 4 godine ga ima i rasturamo sportske igre.... mali me u boksu razvaljuje... oznojis se za 3 min ko svinja (svinje NHF)..... prebolesna je stvarcica.... samo onaj wii fitness vara... imam 16 godina a rekord sta mi on kaze je 30......ccc... gledao sam na youtubeu filmice pucacina za wii i cini se da cu mu piknuti jednu pa da se i ja igram.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam ga imal pred jedno pol godine al sam ga nazalost moral prodat zbog nedostatka prostora (ipak treba poveci plac da se mase s tim cudom). Inace nisam neki ljubitelj konzola (ps, xbox ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|