|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Evo ovako: 1. Kad upalim komp pojavi mi se poruka da je procesor promijenjen ili da overclocking nije uspio i da provjerim postavke. Sve je na defaultu idem save&exit i onda mi normalno podigne windowse bez problema. 2. Slika na monitoru ima sa strane malo "lufta" a i to se nestane samo od sebe nakon 15min. Konfiguracija: AMD Athlon XP 2600+BOX,EpoX 8RDA3+,2x256 DDR 400 SuperRam Kingmax,Maxtor 80 GB SATA,Gigabyte Radeon 9600 XT,Codegen 6074 Ca 400W i LG F900B 19". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Provjeri jumper za reset BIOSA. Možda je ostao u položaju 2-3 pa svaki put resetira BIOS nakon restarta ili shut downa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: 2 problem
Citiraj:
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.....
|
Baterija je promijenjena prije 2 tjedna kad sam ga nosio na servis. Rekli su da ako se opet pojavi problem da će zamijeniti matičnu (i evo ga!). A što se tiče monitora i on će na reklamaciju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.....
|
Evo me opet da vas zamolim za koji savjet. Problemi su ostali isti ko i prije. Inače, na servisu su zamijenili memoriju i rekli da je nekompatibilna s pločom (SuperRam Kingmax DDR400 na Epox 8RDA3+) i ploču za svaki slučaj.Sad imam Samsungovu memoriju. Komp je neko vrijeme normalno radio, a onda ista poruka ko i prije. S tim da mi na početku piše da memorija radi na 100Mhz, dok u biosu očitava 133. A što se monitora tiče rekli su da je sve ok, da su oni probali na svojem računalu i da radi. Prbao sam frendov Samsung i on radi ok kod mene tako da mislim da nije problem u grafičkoj. U čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
ma u kojem to...
servisu? 'mam ga stavimo na bisere... Mada mi zvuči kao Nitel ![]() Najvjerojatnije su ti podvalili (pra)staru bateriju a monitor nisu ni testirali na TVOJ problem - ono sto mu malo treba da se zagrije - šuti i budi zadovoljan da se uopće pali. Kad se ne upali... eeeee. TAD je, u biti kvar... :clap: Dakle: 1. Odi i kupi bateriju u bilo koju urarsku radnju. 2. Monitor ti je neispravan. 3. Uvalili su ti puno lošiju memoriju 4. Ne znaju poštelat BIOS. Ti sad lijepo knjigicu od ploče u ruke (dali su ti je, zar ne?), malko po internetu da naučiš termine koje ne razumiješ i nakon par sati sve će ti biti jasno. Ili odnesi PC tamo gdje ga znaju servisirat'. E da... Još ti ni probleme nisu riješili. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
nisam bio lijen pa sam...
Otišao na Epox web site... Kaže za tvoju ploču slijedeće: Specifications for EP-8RDA3+: • Socket A Supporting 200/266/333/400MHz FSB AMD Processors • NVidia NForce2 SPP / MCP Chipset • 1 Floppy drive controller - serial port - parallel port • AGP 8x for 1.5v graphics cards, 5 PCI slots • 2 standard IDE ports for ATA-133, backwards compatible with ATA-100/66 • Onboard Serial ATA support for 2 drives (including RAID) • 3 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory DDR333/400 Dual Channel DDR400 memory support for increased performance (backward compatible) • 4 USB 2.0 ports, 4 extra by optional USB back-panel cables • Multiphase power solution for increased stability, including 12v supply adaptation for CPU • Onboard sound, 6 channel CMedia C9739a Audio Supports Digital SPDIF and software AC-3 • Standard ATX format 305mm x 245mm x 40mm, ATX Size • Onboard Dual 10/100 LAN • Onboard P80P diagnostics LED • 2 1394A ports with 400Mbps bandwidth from Agere FW323 1394 controller Obrati pažnju na podebljano. BTW, podržava 400MHZ u dual modu... Nije kompatibilno... uffffff... Daj pliz raci nam u koji to servis da ga zaobilazimo u ŠIROKOM luku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.....
|
Komp je star mjesec dana i kusur, garancija je po komponentama. I kupio sam ga u .... Ve-milu! Probat ću još monitor kod frenda pa da vidim kaj će bit.(kupljen u Zagrii). Servis nisam platio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|