|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ploca zasteka sa zujanjem...
Na to da mi ponekad u loadu ploca zuji sam se naviko, ali evo vec drugi ili treci put odkad sam je kupio (oko 2 tjedna je stara) mi se dogada to da komp zna zastekat na otprilike 3sekunde i onda se odsteka i tako svakih minutu pa moram restartat da to prestane... Prilikom zastekavanja se iz zvucnika cuje visokofrekventni neugodan zvuk, a ploca takoder zazuji, ali tiše... Zvao sam formel i tam je lik zvunjen i nije mi nista konkretno reko osim da probam s novijim driverom, a koliko ja vidim drivera za 690g chipset uopce nema... EDIT: Naso sam nekakav south bridge driver pod catalyst 7.11 za x1250... no ne vjerujem da ce to rjesit problem Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 06.12.2007. u 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa mozda je ploca neispravna?? ![]() Odnesi je na garanciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
sad sam napravio CLEAR CMOS i drzat cu sve na def pa da vidim dal ce opet... nego problem je u tome sto se ovo dogodi npr jednom u 5 dana a komp radi npr10h dnevno... ne vjerujem bas da ce se ovima u formelu dat toliko dugo testirat dok se prvi put ne dogodi sranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
za sad sve radi ok... mozda zato sto je sve na def u BIOS-u, mozda zato sto sam memoriju ponovo stavio (ali ovaj put u 1./2. utor)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |