|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
BSOD pa reset i nema slike
Kupio sam novi kompjuter, nakon instalacije drivera i inog softwera sam resetiro kompjuter. Nakon toga windowsi se pojave na sekundu i pojavi se BSOD koji također stoji koju sekundu i nakon toga se kompjuter resetira. Tako je bilo jedno 4-5 puta za redom. Nakon toga više ne daje sliku. Kad bi se trebo pojavit onaj Windows logo sa loading barom slika nestane, a monitor ne javlja da nema signala. U biosu je slika normalana, i sve je dobro namješteno. Međutim čim počne loadat windows slika nestane. Probao sam safe mod i ista stvar se događa, ima ko kakvu ideju? btw. konfa je: 1024MB DDR2 RAM PC2-800 x 2 320GB SAMSUNG, SATA II ASUS P5N-E SLI (socket 775) Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz (socket 775) VGA 256MB DDR3 RAM GE CUBE nVidia 8600GTS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Stani..znaci i kada probas u Safe Modu isto bude..nemozes nikako pristupiti Windowsima? Palo mi je na pamet da si mozda krive drajvere instalirao za graficku...pa se malo sve skupa zbrkalo... Ako nisi imao neke pretjerano vazne podatke...mislim da bi ti bilo najbolje da stavis nove Windowse. To je samo moje..bolje pricekaj komentare malo iskusnijih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Imao sam takav isti problem s Invidiom tnt m64 grafičkom zbog loših drajvera.Nakon što sam s neta skinuo nove drajvere i maknuo stare sve je proradilo iz prve i od onda više nisam imao takvih problema.Ostaju ti 2 opcije prva je da formatiraš hard i nanovo instaliraš sve s novim drajverima za grafičku ili da ubaciš neku drugu grafičku u komp samo da pristupiš windowsima i da makneš drajvere od grafičke i nakon toga vratiš ovu što sad imaš staviš najnovije drajvere za nju i sve bi trebalo proraditi iz prve.Ova druga opcija je malo teža ali ako imaš važne podatke na disku isplati se.Mada u takvim slučajevima najbolje je sve formatirati i nanovo instalirat sve na hard i dodat nove drajvere za grafičku znači nikako ne instalirati postoječe jer bude opet došlo na isto.Internetu možeš pristupiti i bez instaliranih drajvera za grafičku tako da ti skidanje novih drajvera ne bi trebalo biti neki veči problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|