|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
tipkovnica, ali bežična
zanimam se za bežični komplet tipkovnica + miš. kako stoje stvari sa baterijama i mogućnošću punjenja, da li kompleti dolaze sa nekim punjačem ili je to privilegija kupnje odvojenih dijelova? prema rak-ovoj preporuci za all-round, logitech bi bio prvi izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
|
Pa ... ovisi o kompletu ![]() Neki dolaze, neki ne. Baterija traje - ovisno o kvaliteti baterije, koliko se koristi i još 100 faktora. Anyway - moj kum ima cordless desktop od Logitecha i ne žali se. Svakih par mjeseci promijeni baterije i bok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam uz svoju dobio 6 Duracell baterija i imam je skoro dva tjedna i baterije su još skroz pune
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Inaće tipkovnica je dizajnerskog tipa u crnoj boji s srebrnim/sivim detaljima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Ovako, ja imam Microsoft Wireless Desktop Elite i prezadovoljan sam time... raspored tipki je malo cudan u pocetku ali sam se uspio naviknut... lovi na 2 metra i baterije navodno traju 6 mjeseci (ne znam bas, nisam jos isprobao... s tim da sam kupio pocetkom prvog mjeseca i jos traju bez beda...) Moja topla preporuka... jest da im je softver vise-manje zak... ali im je hardver zakon!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nesto vise od god dana koristim Logitech iTouch. U tipkovnici su jos prve baterije dok one u misu traju po cca mjesec dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
kad baterije počnu rikavat, da li postoji neka signalizacija ili kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Preko drivera ima kontrolu baterija. Na misu kada mi javi da su low, imam otprilike jos tjedan dana prije nego se u potpunosti ne ugase. Za tipkovnicu ne znam koliko izdrzi od javljanja da su baterije slabe jer su jos uvijek na good kao i kada sam ju kupio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
fino. di si kupio tu itouch? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
NAjjeftiniji komplet tastatura + mis u HR srotu(cca 220 kn), tastatura baterije ce sad skoro 4 mjeseca, za mis dobijes punjive nimh, traju oko 10 dana, mogu se ponit i u misu i u RF jedinici, s tim da ih jA radje punim posebno
__________________ |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Ja imam MS Wirelles Natural Desktop Optical komplet, sve pet. Do sad sam uzimo baterije od Varte i rade oko 2.5mj, a sad sam počeo uzimat od Energizera, neznam kolko ce izdrzat, al mi se čine puno bolje neg Vartine, miš mi vata preko pet metara bez beda s njima (mal trza na tak daleko al radi), a sa vartom nije htio preko 2. Ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Ti koristis punjive, a ja alkalne baterije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
iTouch je zakon tipkovnica. Baterije traju dosta dugo, a bogami, pritiska se svaku večer AAO. Miša sam imao cordless s kuglicom i baterije su trajale cca 2 mjeseca, a sad koristim MX700 kojem se puno više troše (uz njega dobiješ punjive od 1800mAH). U svakom slučaju, kupiš set baterija i punjač i problem je riješen. Jedne držiš uvijek u rezervi i treba ti manje od minute za promjenu. Ukupan dojam na tipkovnicu i miša mi je odličan.
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Da lord of da flame
Datum registracije: Mar 2004
|
ja sam jos prije godinu, godinu i pol kupio IC bezicnu tipkovnicu, i prije nekih 6 mj mi je riknula..... Pas mater. Kad sam furao na servis, rekli su mi da popravak kosta vise od tipkovnice....Nikad vise bezicno.Ili ne u neko skorije vrijeme. Sada koristim tipkovnicu za 30 kn i nije mi zao ak rikne, ako ju opalim sakom ili ako je kresnem u zid.... ![]() Pozdrav
![]() |
#20 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Rezultat je da sad imam dva miša koji mogu istovremeno raditi. Čak sam se neko vrijeme zabavljao kao budala, jednim vučem strelicu lijevo, drugim desno, pa gledam koji je jači. Sad je situacija ta da sam prvog miša spremio i radim samo s MX700. Receiveri su im udaljeni cca 5cm i ne kolju se.
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam mislio da bi se eventualno klali receiveri tipkovnice i miša, ako nisu u kompletu, ali ako se ne tuku dva miša, onda sve radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |