|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Mini anketa
Citiraj:
a bile su tu i neke zvucne, jedna stara graficka....... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2002
|
Motorolin modem koji nije radio.... Strgo sam s njega one kondenzatore i ostale stvarčice koje su stršale u zrak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
|
ja sam raspilio novu GF 4 Ti 4600 jer mi se nije svidla boja na njoj...pocupo kondice i ram van..odlemio izlaze i nalemio malu lutkicu Teletubiesa (aluminijskog) na GPU...ludo izgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tri joysticka i nekakve odurne zvučnike. Motorolu sam poštedio jer radi super od kad sam kupio i externi modem (kurvetina). Ali zato S3 Virge 4mb pci nema nikakve šanse da ostane na životu-kod svih dela ali kod mene ne???Jedino se još nisam odlučio na koji način ću je lišiti života... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Mini anketa
Citiraj:
Target zvucnike reklamirane pod 2x 50W su poceli neznatno krciti, ali vrlo iritantno, a ja sam stalno mislio da mi to krci stolica, tipkovnica, monitor, televizor ili nesto drugo.. Uglavnom, to je trajalo barem 3-4 tjedna.. Kada sam skuzio u cemu je problem, napravio sam lagan potez i odstekao ih iz kompjutera i struje i svom snagom ih ruknuo jedno 5-6 puta u zid.. plastika se raspala na nekoliko dijelova, a unutrasnji dijelovi su bili rastrkani po sobi.. Eh da, bio sam jako nervozan i izritiran u tom trenutku.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Samo jedan miš...laganim pokretom zafitiljen u zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
matroxfanatic
|
Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
Vidim, dobio si inpiraciju. Probaj to poslije prodati pod 4 modula SODIMMa. ![]() Nego, uvijek sam bio nemilosrdan prema tipkovnicama, pogotovo kada me nesto izhivcira (nisu nikada letile, niti sam ikada skako po njima), ali niti jedna me nije iznevjerila. Izdrzhljiva djubrad, nema sto.
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
I feel devilish today ...
|
Hmmm.... kod frenda u Dubravi sam se ko budala jebao cijeli dan da mu sredim vezu na net (Motorola SM 56). Na kraju sam odustao, nagovorio ga da kupi novi modem i da pokloni meni stari. 2 sata kasnije ja, taj modem, i susjedov malj smo pokusavali dijagnosticirati problem. Slicna situacija je bila sa 8x Mitsumijevim cdromom. Ta zivotinja je grebala CD-ove. Par frendova me skoro objesilo kad sam im vratio izgrebane cdove. Ponovo, ja, cdrom i ovaj puta moj cekic smo pokusali dijagnosticirati problem.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
Crkla su meni ukupno 3 cd-roma: 1) 8x mitsumi (dijagnostika sa cekicem) 2) 24x mitsumi (gadjao sam kontejner za smece sa cca 10 metara - i pogodio naravno ... iz 3. pokusaja) 3) 24x hitachi koji je ogranicio svoje radno vrijeme na blagdane sa neparnim datumima (u slucaju da se pitate: jako rijetko) - njega sam uvalio luzeru koji je kupio mog starog p233 Vidis? U prosjeku nisam nasilan ![]()
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
od 32MB sdrama napravio 8 privjesaka za kljuceve pa podijelio, na polici stoje cipovi od starih 4MB edo rama koje ceka ista sudbina...
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Jednom sam na napajanju kojem je otišao ležaj ventilatora promjenio s 220V na 110V prekidač, naravno bilo je pod garancijom pa sam dobio novo. pionirov komunjarski dvd sam nakon što me naživcirao slabim čitanjem bacio u zid i lijepo se razletio. Vudu 3 nakon što su mi se na ekrani konstantno pojavljivale crte, uzeo u ruke i na pola, čip sam otvorio s kombinirkama memorija tako slatko napravi(puk) dok je savijaš-ma najljepši zvuk na svijetu, e da a crkla je nakon što sam je namjerno frljio na agp4X. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
matroxfanatic
|
Ma sve se pitam, otkud vama ljudi pare da toliko rabijate nove/ispravne/poluispravne stvari?
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
kod mene ginu samo misevi i tastature najcesce, jeftini su a ionako ih moras s vremena na vrijeme promijeniti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
pa ovo je da ne povjerujes ... ajd smece staro od rama il neceg za privjesak .. al lomljenje tastatura,miseva,grafickih ... fakat ste nasilinici .. ili ti balkanci ! ![]() ![]() btw .. matijas ,sacuvaj mi onaj ram sa police .. trebo bi privjesak ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
PC Ekspert
|
E da se i ja pohvalim: Jedno popodne sam dobio jedan lijepi stari disk od 545MB i normalno nije tija radit. Bija je ukljucen i nie bija u kucistu nego vani. Uvatija sam ga u ruke (dok je bija upaljen) i malo ga promrdao, nista ![]() ![]() ![]() Yojsticka masu je otislo... ![]()
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|