|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Wireless u Velikoj Gorici
Ima li kakav WIFI u VG?Tek sam doselio, a nemam slobodne parice u ulici (M.Lovraka) pa me zanima? Ili neki drugi način spajanja na internet, a ako je netko voljan i dijeliti net neko vrijeme dok se ne smisle napraviti (cca mjesec dana)
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Jesam u novoj zgradici, ali u ulici t-com kaze da nema slobodnih parica, i sad ti čekaj. Ja sam mislio s nekim share-at vezu, podijelit racun za taj mjesec dok se ovi ne sjete to riješiti.
![]() |
#5 |
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Vecina nas (clanova wirelessa) u Vrbovcu ima ADSL preko wirelessa.Surfanje,download i igranje radi ok ali zaboravi P2P,koji nije ni bitan jer smo povezani sa WiFiHr-om(znaci i sa VG) Siskom,Petrinjom,Križevcima itd tako da imas hrpu hubova na StrongDC-u na kojima ces naci sve sto te zanima.Imas kontakt na VG webu pa je najbolje da se raspitas.
![]() |
#6 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
stari ako ikako budes uspio sta saznat u vezi shareanja konekcije sa nekim preko VGwirelessa javi, jer ja sam u slicnim problemima i rado bi nasao nekoga tko bi shareao konekciju... inace ja sam u V.Gorici u ulici j. dobrile sto je od tebe nekih 150-200 m zracne udaljenosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma sve to OK, ali da bar ima neki broj na koji bih mogao nazvati i platiti članarinu i štogod već treba. Ima nas nekoliko u ovoj zgradici, cca 10-ak računala i ti još 1 ili 2 ili 3 ...
![]() |
#8 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
koje wireless mreze dobijes kada skeniras podrucje? sve koje pocinju sa VGW-(nesto) su te mreze koje su medjusobno povezane preko VGwirelessa, ne znam dali netko dijeli konekciju, ako nesto saznam javit cu na PM, ako uspijes nesto vise saznati samo mi lupi na PM... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|