|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
![]() De pogledajte ovo pa recite šta je to? http://www17.tomshardware.com/graphi...charts-04.html :confused: :confused: :confused: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
jebemu jesi ti vidio kolika je razlika???skoro nikakva.......... dakle vjerovatno joj samo bolje lezi ta igra naime, jesi pogledao i ostale rezultate???? u quakeu 400 vodi za 14 framova, isto toliko i u max payneu max je diectX a JK2 open GL pa bi moglli pomisliti da joj neide open GL... ali i quake je open GL a u njemu je 400 bolja (po meni ne vrijedno razlike u cijeni ali nekim kronerima zasigurno da) u 3D marku je razlika 600 bodova, opet po meni nebitno ali i ovdje ima ljudi kojima je 3D mark svetinja btw, sad vidim da mx440 daje duplo vise bodova od ove moje.....cim dodje rodbina iz njemacke idem je uzeti, zaboli me stoo je sve cista prevara ![]() ![]() ![]() btw, jel treba kome ona graficka od dole......video excell, daje dobre rezultate, jos nisam naisao na nesto sto nisam mogao igrati (osim gdje je krivac ram) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
inace u 3D marku 2000 (2001 smatram presjebanim za MXice) sam imao od nekih 5000 do 5600 maksimalno s ovom kantom dole.......onih 5600 uz malo OC..... u 2001 imam oko 2200 (znam, uzas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Pogotovo sto si mi rekao da si OCao. U HGSpotu dobijem takvu novu za 397kn. Cijenik od subote... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali je ima... Zašto bi joj bolje ležala?Zbog manje Mhz-a GPU-a i memorije možda? ![]() ![]() ![]() Pogledao sam... Ali me ovo nasmijalo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
a meni na mx400 ide super i u visim rezama....... nemoram spominjati mx400 ima sporiji i gpu i memoriju...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
tomu se vjerojatno nije dalo zajebavat vrtit svaki benchmark 5 puta pa uzet srednju vrijednost neg je to zavrtil jednom, onak, pa kaj bude... pa mu je ispala ti4200 brza of ti4400. s obzirom da se radi o istoj ahitekturi samo drukcijoj brzini to je ko da je izbenchmarko pentium4 1.8 brzi od 2.0. a svaki benchmark ima fino odstupanja. jos ak si je tom vrtil seti u pozadini ko zna kaj je bilo ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
pa da je vrtio seti i pozadini jednako bi utjecao na sve benchove te bi krajnji omjer bio isti......... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Citiraj:
U pravu si čovječe izgleda da ću i ja skočit po MX 440 jer je karta skroz u redu u testovima jako dobra. Kažem još jemalo dvojba: MSI GF4 MX 440 ili PINE GF3 Ti200 ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Uostalom, GF4 MX se trebala zvati GF3 MX, ali se GF2 MX tooooooliko dobro prodavala da si nisu htjeli vaditi kruh iz usta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Billy lives forever
|
500 kn razlike čini mi se malo mucho,s obzirom da se ja igram jednom u mjesecu ![]() Ma vidit ću za kliko ću utopit ASUSA. Možda zeznem, frenda pa mu napravim uvaljotku za nekih 550kn. ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino sto se nikako nemogu odluciti uzeti graficku ili novi disk...... najgore je sto mi prostor uopce netreba kod diska mi je problem samo brzina..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Billy lives forever
|
Bolje ti je uzet MX-icu kao što ću i ja napraviti.A za disk okreni male oglase i pronađi nekih 10 gigi za sebe. Neki WD na 5400rpm trebalo bi te zadovoljiti ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Billy lives forever
|
A jeste zajebani ![]() Nikad s vama na zelenu granu ![]()
![]() |
#20 |
Billy lives forever
|
ha ha ha ![]() Nego koju kartu si mislio uzet,mislim kojeg proizvođača? Ja ću najvjerojatnije Chaintech
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da necu sad uzeti karticu.........mjenjacu plocu i proc...ode na amd a nemam para za sve....ma zapravo nemam para ni za ovo ![]() jel treba kome onaj proc i maticna dole....??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Kaka je to GF4? Jel ti ti il MX? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
evo recimo za 550........ e da, ako prodam to prodajem i onaj ram dole.....moze i sve zajedno (ko bi reko, ha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
I feel devilish today ...
|
Ja osobno nebi kupio GeForce 4 MX cisto zbog jednog interviewa sa nekim iz id software-a (nesjecam se o kome se tocno radilo). Uglavnom tip je rekao da zbog karakteristika gorenavedenog cipa doom3 nece dobro raditi na njemu. Nije da nece raditi, ali nece dobro raditi zbog toga jer ima 2 umjesto 4 vertex shadera ili nesto u tom stilu sto bi trebalo drasticno utjecati na performanse. Ukratko: chip je okrljasten. Tip predlaze GeForce 3 ti kao puno bolji izbor za doom 3 engine. A sada pogledajte sve igre (no dobro, bar FPS-ove) i recite mi koliko njih se vrti na engine-ima razvijenim u id-u.... Ja glasam za GeForce 3 ti 200. Ili naravno full-blooded cetvorku ako se ima para, MX varijantu bi izbjegavao.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pod broj jedan jebe mi se za doom 3 pod dva, tip nije rekao da nece raditi vec da ce raditi slabije ali to neznaci nista - recimo croteam je za SS govorio kako nece raditi dobro na celerima jer iz nekog razloga guta vise L2 nego sto ga celer ima - i neces vjerovati svima dobro radilo (i meni na celer 400) pod 3.....zapravo nije ni bitan 3......2 je sve rekao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
pod jedan: no comment. ![]() pod dva: ti naravno znas bolje od tipova is CroTeama kako radi graficki engine. Jel ti mozda palo na pamet da su u medjuvremenu sredili problem. Ili da mozda tvoj celeron ne daje preformanse kakve bi _mogao_ davati? Inace - "Radit ce slabije" znaci jako puno ako imas dvije kartice priblizno iste cijene i biras. A sto se tice dooma 3 - nabroji mi najbolje FPS-ove na trzisu i njihove engine. S jedne strane je Quake a s druge strane je Unreal. Ako UOPCE igras FPS-ove u interesu ti je da ti ta dva engine-a rade OPTIMALNO na tvojoj grafickoj. IMHO buduci FPSovi ce se bazirati na novom Unreal engine-u i na Doom3 engine-u. Uopce nije vazno sto ti mislis o Doom3 kao igri, nagledati ces se tog engine-a pod 3: hmm..nema veze, cini mi se da je pod 2 bilo dovoljno jasno :burn:
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD Zadnje izmijenjeno od: numa. 10.08.2002. u 16:30. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|