|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Mrezica za prasinu
Dali mozde netko zna di se moze nabavit mrezica za prasinu a da nije unaprjed izrezana(neka kucista ili ventilatori), naime hebe me prasina za p0pizdit a nevidim drugog rijesenja. (recimo dimenzije 50x50cm, ko tepih ![]() Zadnja opcija mi je kupovanje filtara za vodene usisuvace i modifikacija doticnih....hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kupi filter za napu, jeftinije je i dovoljno veliko da se može krojiti po želji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma. stare mamine najlonke. . ili ak bas oces, trk pa kupi ove pradine za 200 kn ![]() ![]() ja sam to jedno vrijeme imao i radilo je odlicno . . samo ih razrezes, nategnes i rubove "pofarbas sa lakom za nokte da se ne rasparaju . . ![]()
![]() |
#5 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#6 |
Guest
|
(Stara) dobra charapa pred vent,jel'...samo me za DEN-e ne pitaj ![]() To je ,po meni,najefikasnije od jeftinijih rješenja(a petljao sam sa sime&svačime). Ja zadovoljan čarapicom... |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma charapa rula . .pogotovo ak je od neke dobre cone pa ti komp znaci jos mnogo vise ![]() dolazim na ideju stavit nosene tangice ![]() ![]()
![]() |
#8 |
prcknedl
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|