|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Program za kameru..
Treba mi neki program s kojim bi prebacio video s kamere (nije digitalna) na PC i snimio na cd. Već sam probao par demo programa ali mi ne uspijeva preko njih. Ako itko zna za kakav programčić bio bih zahvalan ![]() ![]()
~"Excellent. Everything is going as planned."~ ~"In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire … for a safe and secure society!"~ ~"Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace."~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ja sam prebacivao sa neke takve slicne kamere na ovaj nacin: kamera ima uobicajan izlaz za video i audio, spojio na graficku i sa nekim Video Capture pogramom namjestio da nade taj kanal od graficke, namjestis potrebne opcije i rjeseno. napisi koja je kamera i kako si je spojio na pc?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Panasonic NV-GS27E Spajao sam preko USB priključka, jer sam je htio spojiti na laptop. Skinuo sam sad neki Blaze Media Pro, pa ću vidjeti jel se može šta preko toga..
~"Excellent. Everything is going as planned."~ ~"In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire … for a safe and secure society!"~ ~"Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace."~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja koristim Pinnacle 10 ili 11. Program je vrlo moćan, i radi capture sa analogne i miniDV kamere, moguće je editirati video, te snimiti ga lokalno komp ili direktno na CD/DVD. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|