Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.12.2007., 18:51   #1
psychokiller
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
komp - 5.1 surround

Pozdrav,kupio sam kućno kino sony surround sistem,dakle subwoofer i 5 satelita,do prije sam mislio da woofer ima ulogu pojačala tj. nekog konektora,baš kao što je i na PC zvučnicima,ali sam upravo skužio da se i woofer i zvučnici moraju prikopčat na nešto(dvd player il pojačalo,ispravite me ako griješim)...e i sad tu nastaje problem jer sam ja mislio samo zvućnike kućnog kina spojit na komp,dal je to moguće i koja mi je najjeftinija opcija sada da mogu spojit komp i te zvučnike

woffer ima kabal za struju i još jedan da se spoji za nešto,dok sateliti imaju samo one male dvostruke žićice...što mi je činiti?

evo ih

psychokiller je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2007., 19:30   #2
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Trebas amplifier/pojacalo ili reciever za to. subwoofer je aktivni pa zato ima kabel za struju.
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.12.2007., 23:46   #3
psychokiller
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
ok,jel postoje neka ultra jeftina pojačala,i koja je uopće razlika između pojačala i receivera?

dali za receiver može poslužiti najobičniji dvd player ili sam glup što uopće takvo što pitam...

koja bi mi bila najjeftinija opcija,zvučnike želim koristiti na kompu i ne želim se iskesirati,dakle što je najjefinije...i dali će neka jeftinjača utjecat na zvuk iako su zvučnici ok???
psychokiller je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno