|
![]() |
#1 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
chieftec 450w i aplusovo kučište
dali će chieftec 450 biti dovoljno da gura ovu konku te ako ga netko ima kakva su mu iskustva s njime tj dali je tih (konfa če bit podvrgnuta oc-u): E4500 HD3850 2x kingmax 1gb 800 hdd 250gb dvd http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.712.061 te ako netko ima ovo kučište neka nabaci koju rječ o njemu prvenstveno o njegovoj kvaliteti i o ventilatoru http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.625.012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bit će napajanje i overkill, kejs je totalni best buy... uzmi u obzir običan 188 bez bočnog venta jer će ti se ovaj nagutat prašine, a dovoljno ti je 2 x 120mm staviti i na konju si. neki dan sam curi slagao jednog bez bočnog venta, a prije toga njih jedno 100-200 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
(ot:meko ć u če, rIJEč,itd bolje onda "ili c ili ch")...imam chiefa 450w, nije nesto posebno tih i kad su ventovi u kucistu na 5v isprva se culo, tiho, nekakvo zujanje-cvrcanje no nakon par mjeseci nista - prestalo...ali tako nesto je vec bilo spominjano na nekoj temi sa pistoljima i plastikom anyway...sto se snage tice ja se ne bi brinuo, a imas i wattage calculatora po webu ko u prici pa guglaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja imam dotičnog chiefteca, malo sam razočaran sa ventom jer se pri opterečenju čuje, ne jako al za razliku od enermaxa od 300w kaj sam imao čuje se.To je i djelom zbog toga što baš i nemam neko provjetravanja. Imam samo 80mm vent na ispuhu, al i to će se promijeniti! Inače, ljudi vele da je i forton od 350w sasvim ok. Ja sam vagao i ipak uzeo chiefteca, dobro nisu ga ni imali u vemilu na skladištu. Jedini nedostatak je postojanje samo jednog pci-e 6 pinskog konektora. Al moja ploča ni ne podržava sli ili crosfire pa me to nije ni brinulo.
![]() |
#5 | |
vista sux
|
Citiraj:
Što se tiče napajanja mislim da ne treba tražiti dalje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ja bih kupio tog a+ ali me zanima dali srče ili ispuhiva zrak jer sam negdje pročitao da ga je moguče podesit tj. namjestit da ispuhuje a da pri tom ne naštetimo samom ventu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
dali ima neki potenciometar za to ili moram prčkat po žicama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
eto toliko o ovim jeftinim fortronima, ja se nadam da je to samo takava serija bila... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|