|
![]() |
#1 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem pri instaliranju win xp na laptop
Evo cura mi je dala laptop da ga formatiram jel je pun virusa i da joj stavim nove windowse-radio sam to sve milijun puta ali nikad na laptopu tako da ne znam točno koje su razlike? E sad kad počne instalacija(pavi ekran) i kad završi sa tim početnim glupostima pojavi mi se da kao nema harda tj. da ga ne može naći? Nisam još ništa obrisao tako da još mogu ući u win ali virus sve jako usporava ![]()
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Fale ti driveri za sata disk,odi u bios i stavi disk u ide mod ili ugasi native sata i sve ce ici ko podmazano
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Na dosta laptopa se nemre staviti u IDE mod, to se rješava tako da se a) integrira drivere za taj SATA kontroler na instalacijski CD XPa, b) prikopča floppy na taj isti laptop i s njiega povuče drivere kod instalacije, c) digne sistem sa recovery particije (koju imaju svi laptopi koji se isporučuju sa OSom tj trebali bi je imati), d) odenese na servis... A ti moj lipi odaberi koja opcija ti se sviđa najviše...
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
dobro ti je yedwy napisao ja sam isto imao taj problem a) nije puno posla, gotov si sa tom integracijom za 15 min, i onda taj win možeš koristiti stalno tj ne treba ponovna integracija jer se to snimi na cd upute o integraciji http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 b) ako ga imaš i ako imaš disketu s driverima c) to bi ti bilo najlakše, ali ti treba recovery cd/dvd koji je trebao doći s laptopom d) najmanje problema za tebe, ali će ti cijena biti 100 ili više kn, a sumnjam da želiš toliko platiti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|