|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
velki problemi..(x1950)
ovak..imo sam instalirane 7.10 catalyste i tray toolse i sve je super radilo.. onda sam to sve uninstaliro(zivotna greska!!) i instaliro 7.11 i cinilo se sve oke..al onda probam pokrenut cod4 i pokrene mi ga ko i prvi put kad sam ga pokreto,idem promijenit rezoluciju i sam me izbaci iz igre! bez mijenjanja rezolucije(640x480) radi normalno,al to je ne igrivo meni.. onda pokrenem crysis i loada mi do 100% i onda isto izade iz igre! onda sam sav "presretan" uninstaliro drivere(sve kaj je bilo od ati-a) i pocistio jos sa driver cleanerom pa opet instaliro ono kaj je bilo i ista stvar!! wtf?! jos sam kasnije probo omega drivere i one xg warcat drivere al isto je sve.. ostale igre koje sam probo(cod2,team fortress2,half life2 i ep1,2) rade normalno.. ne kuzim zasto ovo dvoje ne radi,a radilo je savrseno! HELP!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Jel igraš preko neta- konkretnije preko x-fire_a? Ili ako ne igraš da li ti je xfire uključen? Imo sam takav problem kada sam mjenjao rezoluciju na cod4 izbacivalo mi je neku grešku za direct x. Onda sam pronašao, po meni banalno rješenje, na nekim stranim forumima da kada mijenjaš rezoluciju trebaš isključiti x fire. Probaj s time pa javi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
isssssss..pa ne vjerujem! da je u tim problem? bas sam danas ponovo inst. x fire,nije bio instaliran jos s ovom konfom(nedavno sam promijenio grafu i stavio jos rama pa sam i reinst.win).. tu gresku je i meni ponekad izbacivo.. aj bas sad idem provijerit! fala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|