Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.12.2007., 00:41   #1
Veka
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Koju graficku?

Kupujem monitor od 22" pa me zanima koju bi minimalnu graficku karticu trebao imati jer sam cuo da bi mi ova postojeca bila preslaba. Imam VGA SAPPHIRE ATI Radeon 9600PRO 128 bit, 400 MHz, 128 MB,with tv out & DVI

Matična je
MBO ABIT. socket A, NF7-SL. nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, serialATA, 5.1 zvuk. DDR 400. LAN, USB 2.0, ATX 2.

Ne igram se pa mi najviše treba veliki LCD radi TV kartice pa da na njemu mogu gledati tv.
Staro 12.12.2007., 12:17   #2
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pogledaj moj komp pa usporedi sa svojim.

GF4 Ti4200 (slabija od tvoje u svakom slučaju) i 2032bw na 1680x1050px - sve vrti sasvim normalno i bez ikakvih problema. Kartica nije OC-ana nego stoji na safe postavkama. To je ona golden sample serija. Nekad sam je držao na 290/600, ali već koju godinu miruje jer mi ne treba OC. Čak mi i jedine 2 igre rade odlično na nativnoj rezoluciji - UT i UT04.

Ne vidim potrebu za kupnjom nove grafičke u tvom slučaju.
Oglas

Oglas
Staro 13.12.2007., 01:00   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ni najmanje potrebe. s obzirom da se ne igras (a i da igras grafa s kojom bi mogao igrati u rezoluciji za takav monitor je skuplja od samog monitora) ovo ti je posve dovoljno. ljudi pricaju svasta, sliku na 22" moze davati i tnt2 16mb u svakoj rezi koju takav monitor moze podrzati
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno