|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
![]() Nedavno sam nabavio NFS Pro Street i po meni je igrica ok, ali igrajući to palo mi na pamet nešto drugo... Kada smo na PC platformi igrali nešto drugo a da je približno zanimljivo (čitaj: zabavno) kao NFS. Naravno osim rally naslova! Stoga pitanje: Jel postoji koja druga igra za pc a da bi bila barem slična Gran tourismu sa Play Stationa, Gotham racing (XboX) i slično? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
postoji: GTR i GTR2, a za zabavu TDU ![]() al po meni najbolja pc utrka ikad: sports car gt
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
thanx GTR 2 izgleda kao nešto u što mogu zabit zube ![]() ![]() ![]() Thanks! Ako ima još što slobodno postajte... sve cemo probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned, Opteron klon
Datum registracije: Nov 2007
|
Sto se tice simulacija GTR 2 ili Race07... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Evo ljudovi thanx na preporukama... GTR mi se sviđa podsjeća me na TOCA Race Driver. Još kad bi našao dostojnog nasljednika prvog Carmageddon-a ![]() ![]() Anyway thanx na preporukama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
FlatOut zaigraj...predobra izgra za zabavit se...bogotovo bonus "discipline" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma Flatout 2, također potpisujem. ![]() Adrenalin do yaya, zarazno igrivo, grafika super, razbijanje auta, multiplayer preko neta je isto super! ![]() Engine igre je takav da ga može pokrenut i slabiji PC. (PS: Nek se NFS tvorci nauče kako trebaju izgledat PC utrke.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
FlatOut 2 ![]() ![]() Do te igre nema stvarno grafika i igrivost nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Toca Race Driver 3. Vjerojatno najbolja vožnja za MP. Igram valjda svakodnevno pokoju utrku. Dobra ekipa i puno vrsta auti i utrka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|