|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Mišljenje o konfiguraciji
Ocu ubost novi komp, slozio sam si otprilike konfiguraciju pa me zanima misljenje... Oce to radit, trebal sta mjenjat to sam slozio u hgspotu, ako neko ima preporuku gdje je najbolje uzet komponente nek javi, al kupio bis svakako sve na jednom mjestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Pravila nisi procitao (hint: naslov topica) ![]() 2. Dali si procitao barem postove na 1. stranici podforuma konfiguracije (nisi sigurno, hint: grafa). 3. Ako ti ekipa uleti (ja iskreno neam bas volje) neces nista od onog gore kupit. ![]() Btw, welcome!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
1.Ploča je dobra. 2.Proc je OK. 3.RAM je dobar samo mora biti 2x 4.Cooler nemoj ni uzimat taj zato što je loš. Dobiješ solidan i stock. 5.Kućište može to ali izbaci to napajanje, uzmi Fortrona 350W PNF ili 400W PNF. 6.Grafa nikako! Ili x1950pro/gt ako si za neke igre ili HD 2600xt ako si više multimedija i HD video. 7.HDD je ok. 8. Optiku neku LG ili Pioneer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjalo bi 6750,2 gige rama,taj cooler nemoj kupovat može samo neki kvalitetniji,optika pionner ili lg,valjalo bi i kvalitetnije napajanje,x1950pro/gt ili 3750 ili ako u budžet ulaze 3850 ili 8800gt,ostalo sve dobro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|