|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Msn Virus ahahah sexyyyy
Ima li još netko problem sa ovim virusom? Naime, navodno moj kontakt sa liste pošalje file " ahahah sexyyyy" i moj msn šalje drugima taj file, pa ispada kao da im ja šaljem viruse,ima li lijeka?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Premium
|
Evo našao sam pa ako netko ima isti problem neka napravi ovo: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Malo drukčija verzija
Ja sam dobio malo drukčiju verziju tog virusa. Dobio sam tu poruku i ponudu za transfer arhive pics10. Ta arhiva sadrži pics10.exe veličine 700 KB. Taj exe ima ikonicu kao jpeg slika i ja sam ga pokrenuo misleći da je to samo slika ![]() NOD32 je bio nijem kao riba... Čak i kad sam napravio on demand scan tog fajla rekao je "no threats found". Uglavnom, kad sam pokrenuo taj program, ugasio mi se hard, restartirao komp i promijenio mi se sistemski datum - vraćen godinu dana unatrag. I nisam se mogao spojiti na MSN. To sam riješio ovako: Citiraj:
![]() Sada u registryu u: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad uopće nemam ovoga: "printers"="{CLSID}" I nema mi ni jednog od ovih fajlova: %System%\notiffy.dll %System%\printers.exe %userprofile%\new.txt %Windows%\{promjenjiva}{slucajni broj}.zip ( velicina fajla:119KB) Samo napomena. Kad odem Start --> Run ---> %System% ili %Windows% veli mi: Windows cannot find '%System%' (ili %Windows%) Gledao sam u C:\Windows\system32, odnosno C:\Windows. Jel to OK? Također, ovo: ![]() Eto toliko. Nakon ovog podužeg objašnjenja, krenimo na konkretan problem. Meni je sad manje-više sve OK. Međutim, osoba od koje sam dobio virus ne snalazi se baš s uputama iz 2. posta. Osim toga, možda je u ovom slučaju situacija malo drugačija. I dalje se šalju preko njenog accounta spomenute automatske poruke s tom arhivom. Preko mog accounta te se poruke ne šalju, AFAIK. Ako netko ima iskustva baš sa ovim pics10.exe, molio bih da posta. Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja se nisam mogao riješiti virusa pa sam napravio novi account,sada sve ok. |
![]() |
![]() |
|