|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Spajanje particija poslo krivo :-|
zelio sam spojiti dvije NTFS particije od 2x20 GB u jednu. jedna je bila prazna, na drugoj je bilo oko 6 GB podataka. spajanje sam radio s Partition magic verzija 8. Tijekom spajanja particija, izbacio je neku gresku i nakon toga particije vise nisu bile vidljive u My computeru. Nasao sam ih u Disk Managementu gdje je ova prazna particija bila vidljiva i operativna nakon sto sam joj dodao drive letter, al druga, ova na kojoj je bilo 6 GB podataka bila je u RAWu. Nakon restarta PC-a, vjerojatno chkdks je obavio "deleting corrupt attribute record" i "recovering orphaned file" i nakraju je ostalo tek oko polovica podataka cca 3 GB. Pitanje je sad, posto nista nije bilo dodavano ili brisano (osim ovo sto je chkdsk radio), dal se mogu ti podaci nekako vratiti i s cime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možeš sa Get Data Back for NTFS to obavit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
rstudio 4 radi svoj posao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
oke, hvala svima- budem probao, pa javim rezultate |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovakvu pricu periodicki cujem svakih jedno tjedan-dva... dajte ljudi zaboravite Partition Magic za takve stvari, redovito ljudi ostaju bez podataka zbog toga ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() bitno da EasyRecovery PRO vuce natrag sve kaj je zbrisano. za 45 minuta vidjet cu koliko je od tih 6 povracenih giga upotrebljivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
EasyRecovery PRO izvukao je 6 GB, al malo od toga je upotrebljivo :-| nis, porbat cu jos s kasnije kad cu imati vise vremena |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|