|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Blagdanski popusti
Sta mislite se isplati kupovati kompjuter sada po ovim popustima u predblagdansko i blagdansko vrijeme,ili cekati 2008?Jel zna tko ce se sniziti cijene trenutno popularnih komponenata,kada otprilike,kada dolaze nove tehnologije,itd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A gle popusti ili ne isplati se kupovati ako ti nešto treba a sad popusti uglavnom idu na slabije prodajne stvari ili gotove konfe (sa sumnivom unutrašnošću ako mogu dodati) ili rijetko kad na nešto novo kaj treba promidžbu, jedino softwae je narano isključen ako je on (razne igre) na sniženju ona je to ok jer on nema te boljke... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da,pod popustima sam mislio na razne dobre akcije,kao kod ve-mila Diners placanje na 12 rata bez kamata. ![]() Ili Technmax ima istu stvar,s tim da ce jedan dan imat 5% popusta na sav asortiman. Al cuo sam da se ne isplati,jer ce vec pocetkom nove godine doc dosta novih stvari,itd,pa ce past cijene dosta ovima sto bi ja sad kupio,tako da na kraju bih izgubio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
e mene takoder zanima dal ima itko pojma dal ce uskoro ta dinersova akcija 12 rata bez kamata?to cekam vec dulje vrijeme...sad tream piknut proc i grafu pa ono...ak zna netko dal je u linksu ve milu il nekom poznatom ducanu ta akcija neka javi ili ako slucajno ima ikakve informacije u vezi toga!
![]() |
#6 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a cekati na cega? popusta pametnih vjerovatno nece biti. akcije na kredite? pobogu ne kupujte PC komponente na 12 rata, plakat cete kad budu vrijedile iznos jedne mjesecne rate za pola godine ![]() ![]() nego gangxxxta, javi mi se kad kupis tu grafulju kad pocme akcija, bas mi treba nesto poput ove koju sada imas, naravno ako cijena bude pristojna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|