|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() imam problemić sa mejlom na yahoo-u molim vas pomoc! ![]() uspjela sam srediti mail ciscenjem Cookies, i Delete Files, mogu normalno citati mail brisati itd. problem je kada se nakon odlogiranja ponovno logiram, opet nemogu obavljati normalne radnje po mailu, nego opet moram obrisat Cookies.... i tako u nedogled pa ima li tko kakvo rjesenje btw. imam jos mailova na yahoo i nemam nikakvih problema jedina razlika je mozda sto ovaj problematican nije otvoren(napravljen) na mom kompu!?? Zadnje izmijenjeno od: anita 69. 25.11.2007. u 02:49. Razlog: napredak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Molim vas pokusavam ovo sama rijesiti ali trebam pomoc kako dalje ![]() koristim IE 6.0 stari komp 900mhz 128rama %refresh% Zadnje izmijenjeno od: anita 69. 25.11.2007. u 03:00. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
nisam sigura ali probaj: Tools/Internet options/Privacy/Advanced stavi kvačicu na "override automatic cookie handling" First party=Accept Third Party=Accept stavi kvalicu na always allow session cookies počisti cookise sada ugasi IE ponovo se ulogiraj i javi dali radi ![]() p.s- inaće bi mogla koristi mozillu fire fox. mislim da je to bolje riješenje od Internet exporera. Ako baš mora biti onda neka to bude Internet explorer 7. Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš i resetirati postavke IE-a na default...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|