|
![]() |
#1 | |
Chaotic
Datum registracije: Jun 2007
|
Povezivanje linije sa PC-om
Pozdrav. Imam Sony CMT-GS10 i zanima me da li je moguće tu liniju spojiti sa računalom? Koristio bih ju umjesto zvučnika. Ako je moguće koji kabel trebam kupiti? U manual-u od linije piše sljedeće: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
3.5mm stereo (ko za slušalice) -> kompozitni (činčni) http://katalog.hgspot.hr/Katalog/19013.JPG
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
obicno se to radi sa ovim kabelom, ovaj tanji jack ustekas u zvucnu (line out) a ova dva chincha u liniju (vjerojatno imas iza 2 ulaza, L i R) ] ![]() ako nemas chinch ulaze u liniji iza.. onda uzmi samo ovaj kabel, s njim mora ici ![]() jer po onome sto si napisao gore ne mogu skuziti o kakvom konektoru oni pricaju... posto spominju samo 'audio in jack' mozda je ovaj drugi, donji kabel... poslikaj liniju odiza ![]()
![]() |
#5 | |
Chaotic
|
Citiraj:
E sad, ako još samo možeš reći kako se zove ili ako ti nije problem naći ga na cjeniku HGspot-a ili Vemil-a, pa mi dati link. Puno hvala svoj trojici na pomoći. P.S. Na gornjoj slici linije se vidi taj AUDIO IN konektor ako vas zanima kako izgleda (nalazi se u donjem desnom kutu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
I naravno moraš u liniji nać opciju PHONE i uključiti ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Hahaha ![]() Covjek je htio reci Phono = Gramofonija. Mitre, osim ako tvoja linija nema handsfree onboard ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
koliko ja vidim na slici, dolje desno imaš audio in, a treba ti kabel (TomRi post, slika 2), iliti 3.5mm stereo - 3.5mm strereo i spojiš u line out na zvučnoj, onaj zeleni konektor i u taj audio in na sonyju i sa gumbom FUNCTION prebaciš najvjerojatnije na AUX ili taj famozni AUDIO IN.. i mora radit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Chaotic
|