|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
XP Fax console
Lijep pozdrav, postoji slična tema, no nitko nije dao odgovor. Koristim XP Pro SP 2 i želim poslati faks putem "Fax console" (Accesories - Communications). U konfiguraciji stavim "Enable send", "Enable recieve", za modem stavim Think Pad modem. TSID i CSID stavim neki broj npr. +3851234567 Spojim na običnu dial-up žicu. Napišem faks, country code koji mi se već unutra nalazi je (385) Želim poslati faks npr. na broj 021474212, probao sam bez i s korištenja "use dialing rules". Ovaj okrene broj faksa, pusti ga da zvoni, da poznati zvuk kao da je s nekim stupio u vezu ili da je zauzeto (kad je stvarno zauzeto), no najbolje što dobijem je "the attempt to send the fax failed", tj. nikad mi ne pošalje faks. Kako se prima faks? Uzmimo da mi netko želi nešto faksirati, na koji broj on to meni šalje? [molim da odgovore oni koji su barem jednom uspjeli poslati/primiti fax preko modemske linije da tema ne završi kao prethodna] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pogreška je bila što sam spajao na telefonsku umjesto fax liniju. Stvar je riješena, dakle sad mi sve radi (i prima i šalje fakseve) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|