|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Kupovina Philips 190P7ES
p-mva matrica -->
190P7ES/01 --> s-ips matrica 190P7ES/10 --> tn matrica Jel ima tako nesto deklarirano i na monitoru? Volio bi da mi neko napise gamerski feedback za ovaj monitor, to nisam nigdje nasao... (mozes i ti Ozy ![]() ![]() I za kraj koji od ovih ducana najvise izlazi u susret sto se tice isprobavanja monitora (kut, mrtvi pixeli,...): Optimum, Aquisitum Magnum, M-Computers, Nitel, Mikronis ili Kvark. Ajde ekipa napisite nesto, relativno je hitno ![]() Daklem, kupujem 19'' LCD monitor (ne wide)... nakon detaljnog proucavanja ovog dijela foruma odlucio sam se za P'ilips 190P7ES
![]() Primijetio sam da se ovaj monitor moze pojaviti i u TN "izvedbi" (mislim da je cak jedan forumas imao tu "srecu" :/ ). Zanima me da li postoji nacin ili negdje na njemu nekakva oznaka koja bi oznacila vrstu matrice? Na prad.de tog tog philipsa nazivaju: 190P7ES/00 --> p-mva matrica 190P7ES/01 --> s-ips matrica 190P7ES/10 --> tn matrica Jel ima tako nesto deklarirano i na monitoru? Volio bi da mi neko napise gamerski feedback za ovaj monitor, to nisam nigdje nasao... (mozes i ti Ozy ![]() ![]() I za kraj koji od ovih ducana najvise izlazi u susret sto se tice isprobavanja monitora (kut, mrtvi pixeli,...): Optimum, Aquisitum Magnum, M-Computers, Nitel, Mikronis ili Kvark. Ajde ekipa napisite nesto, relativno je hitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Uglavnom neznam odgovor ni na jedno tvoje pitanje, ali napiši na kraju kako je ispalo gdje si kupio i što si dobio jer i mene pere taj monitor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
19'' LCDi su znaci postali low budget monitori za "sirotinju". -->
Ovakvo ti je stanje...
Philips 190P7ES nema na lageru niti u jednom ducanu kojeg dobijes pretrazivanjem na nabavi.net. Naravno niti jedan od tih ducana nije znao sa kojom matricom dolazi. Osim u M-Computersu gdje sam dobio informaciju da dolazi sa TN-matricom. Sljedeca alternativa mi je bio HP LP1965, kojeg opet nema nigdje osim u M-Computersu gdje im je ostao jos jedan jedini. Njega sam narucio i dolazi mi sutra. Nije mi jedino jasno zasto svi 19'' lcd-i na nasem trzistu imaju tn-matricu ![]() Ne znam da li je to zato sto se proizvodjacima "ne isplati" stavljati bolje matrice u takve monitore jer ne bi mogli konkurirati 19'' TN-jeftikanerima jer kao nema potraznje za kvalitetnim 19'' lcd-ima, profesionalci ce ionako onda uzeti >=20'' sa boljom matricom --> 19'' LCDi su znaci postali low budget monitori za "sirotinju". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
19'' LCDi su znaci postali low budget monitori za "sirotinju".
|
Ovakvo ti je stanje...
Philips 190P7ES nema na lageru niti u jednom ducanu kojeg dobijes pretrazivanjem na nabavi.net. Naravno niti jedan od tih ducana nije znao sa kojom matricom dolazi. Osim u M-Computersu gdje sam dobio informaciju da dolazi sa TN-matricom. Sljedeca alternativa mi je bio HP LP1965, kojeg opet nema nigdje osim u M-Computersu gdje im je ostao jos jedan jedini. Njega sam narucio i dolazi mi sutra. Nije mi jedino jasno zasto svi 19'' lcd-i na nasem trzistu imaju tn-matricu ![]() Ne znam da li je to zato sto se proizvodjacima "ne isplati" stavljati bolje matrice u takve monitore jer ne bi mogli konkurirati 19'' TN-jeftikanerima jer kao nema potraznje za kvalitetnim 19'' lcd-ima, profesionalci ce ionako onda uzeti >=20'' sa boljom matricom --> 19'' LCDi su znaci postali low budget monitori za "sirotinju". |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
No krasno. ![]() Šteta što ti nisam prije javio, prije dva dana sam vidio 190P na polici u techomaxu, ali tamo dođe isto 2399. Čini mi se da je onda HP bolji u svakom slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja sam neki dan vidio tog Philipsa u Autronicu, oni su nekakvi uvoznici za Philipsa i mislim da dolazi sa s-ips panelom jer su mu kutovi bili dobri i dođe 2149kn Zadnje izmijenjeno od: marq20. 14.11.2007. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @Grofaz: ako budes kupovao ovog philipsa, nemoj se samo ravnati po ovim kodovima, pogledaj kakav mu je kut gledanja (sa strane i odozdola) i onda ces lako vidjet jel TN ili nesto bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo, da zakljucimo ovaj thread ![]() Bio sam danas u Autronicu i imaju philipsa 190P7ES, dojde oko 2100kn za keš. Radi se o modelu 10 koji ima TN-matricu. Znaci kao sto je i panzer rekao, nazalost ovog philipsa vise nema sa p-mva matricom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
I jesi li uzea HP LP1965, ako jesi, daj neki review, kakav je.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam LP1965, kupljen prije pola godine negdje. Monitor je dosta dobar, više detalja možeš naći na threadu za x-va monitore, što je Mar ostavio sticky. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|