|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ideš na Seagate, obavezno uzmi novu seriju 7200.11 odnosno ST3500320AS, opako su brzi jer imaju dvije ploče po 250 GB, 32 MB cachea... http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=31568 Na drugom mjestu bi bio WD serije AAKS i onda Samsung... Budući da nisi rekao čemu će ti služiti novi disk, ne mogu ti detaljnije odgovoriti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ak je tak kak velis onda seagate i amen... a cemu sluzi novi disk, ovaj mi je premali a i ima kupca vec rezerviranog a kad vec uzimam novi ocu nest vece pa da sam miran dulje vrijeme a da je i brz kad vec kupujem da se ne zahebem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U zadnje vrijeme mnogo se hvali WD AAKS zbog tišine i hladnoće. Osobno sam nekidan dobio jednog, ali ga još nisam ubacio u kućište pa ti ne mogu reći kakav je.
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
Ja jučer ubacio AAKS 500GB u komp, temp je viša nego kod Samsunga, u pravilu 5-6 stupnjeva (budem još detaljnije pogledao kad dođem doma), tih je podosta, ali će AAM ič dolje, što se brzine tiče prema HD tunu prosjek je na početku i sredini 70-80MB/s (to nabrzinu istestirao, valjda nisam zamjenio brojke) ![]()
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Kod svih Seagatea proizvedenih u zadnjih nekoliko godina je AAM zaključan, ali bi trebao biti tih, ako ne i tiši od konkurencije jer ima samo dvije ploče dok Samsung i WD još uvijek imaju tri (na 500 GB, naravno). Brzina novog Seagatea je u početku oko 110 MB/s, a prosječna oko 90 MB/s. Impresivno, zar ne? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|