|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Koja DVD przilica?
htio sam pitati koju dvd przilicu mi preporucujete? jeftinu , al dobru ;-) uglavnom kad stavim cd unutra da brzo ucitava, a ne da cekam 100god. da trazi cd. fala |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam dal će ti LG dovoljno brzo raditi, ali ona je moja preporuka, model 4167B ima moj buraz i o njoj same pohvale, ali ni ostali modeli nisu ništa lošiji, ali ja pričam samo o onome kaj imam... A i ako gledaš po sigovima, dosta ljudi upravo ima LG-a i dosad se nitko nije žalio na njihove DVD pržilice. A garancija od 2. godine joj ide samo dodatno u prilog ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Re-Registered User
|
Mislim da bi ti ovo bila dobra kupovina.... BENQ DL DW1650 http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.112.076 |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pioneer 111 - kvaliteta snimka je odlična. Nije najjeftinija, ali kvalitetom nadoknađuje tih par kuna razlike od ostalih modela.
#7 |
dark seraphim
|
slazem se, benq 1650, kosta 321kn u Borg-u, 328kn u linksu. ak imas jos koju kunu za lightscribe tehnologiju uzmi benq 1655, 379kn u diskontu24! test przilica imas(i to fakin detaljan) na www.cdrinfo.com a bas ove 1655 imas tocno na http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=16050 definitivno the best! frend mi ima 1640 i nema problema s njom a modeli 1650 su kao jos bolji. pozz! |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
JTP - Online trgovina
|
lightscribe tehnologija? znaci zna pisati na cd cover? pa kako to tocno ide? i kako izgleda? ma onda bi uteo 1655, znaci u diskontu? a joj, onda moram jedan dan cekati da mi daju? |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Izgleda fino treba nekih 20ak ili vise minuta ovisno o natpisu/slici sta si odlucio naljepit na cd/dvd! Izgleda! Fenomenalno! ![]() Vjeruj mi da ce se investicija isplatit...a i taj 1 dan cekanja ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JTP - Online trgovina
|
ok. znaci imate dobra iskustva sa benq 1655? nadam se da je tih i da brzo zna ucitati cd |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() 1650 serija je bila odlicna a ova je nesto bolja unaprijedenija i brza..svakako njen itekako dostojan nasljednik! Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#13 |
JTP - Online trgovina
|
ok! fala onda. znaci mogu je samo nabavit u diskont24? |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
CROXXX69 bojim se da je trenutno takva situacija...svoju sam uzeo u HG-spota..evo gledam sada pa je nemaju na cijeniku...Links ima 1650 model ako je tako onda trk u Diskonta drzi fige i strpi se... |
![]() |
![]() |
#15 |
Suit up!
|
Mislim da imaš uzeti tu benq-ovu przilicu u Konzumu. Imaju neku akciju za 299kn, sto je odlicna ponuda. Jedino nisam siguran za model. Kad smo vec kod toga: Imam LG 4167B koja se ovdje hvali, medjutim nisam bas odusevljen s njom, ladica je klimava kad je izvucena da klimavija nemoze biti, triba joj 100 godina da ucita cd/dvd, samo 10x je citanje dvd-r, i u zadnje vrijeme me zahebaje, tj. od 10 verbatima "prdnula" je 2, a vecina stvari koju zaprzi u 2 druga opticka pogona se nemogu citati u velikoj vecini slucajeva. Tako da ide sada na reklamaciju, pa me zanima sto kazete za ovaj Pioneer 111? Ili je bolje ici na sigurno i uzeti NEC 3550? |
![]() |
![]() |
#16 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam pioneera i prezadovoljan, ali iz ovog nec3550 se daju još neke opcije izvuć koje nisi platio.
![]() |
![]() |
#17 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pionner definitivno,taj radi bez beda,imamo ga u firmi i vjeruj mi uzmi neces pozaliti
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pioneer bi bio moj izbor ![]() ili lg ali SAMO radi garancije
#22 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Info i linkovi tute: http://nechack.host.sk/ http://www.micheldeboer.nl/ U tvom slučaju možeš dobiti još samo labelflash.
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
4550, 4551A i 4570A vec imaju mogucnost przenja na DVD-RAM, dok 3550 i 3551 nemaju tu mogucnost. |
![]() |
![]() |
#24 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pioneer,lg,benq ili nec - izaberi jednu od tih przi i neces pogrijesiti
#26 |
Suit up!
|
Hehe, evo otisao sam do ducana, odnio lg i pokupio neca 3550A, flešnuo ga na 4551A i svi sretni (pogotovo ja ![]() Inače ovaj nec munjevito cita dvd-e, brze izbacuje/uvlaci ladicu, ima puno kvalitetniju ladicu, malo je tisi i bolje cita dvd-e i brze pise na RAM od LG-a. Mislim da je to dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
i vise nego dovoljno, jedino kaj ti ono za DVD ram ne treba, al nek se nadje kad vec moze ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#30 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|