|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Napajanje i hlađenje x1950pro
Zanima me par stvari... 1. Imam Asus M2V matičnu pa me zanima da li stane gore x1950pro sa onim velikim (valjda dual slot) coolerom? 2. Da li je za x1950pro dovoljno napajanje MSI 430W? (na matičnoj je još x2 3800+ i 2GB ddr2) Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
U mene konfu iz siga pogoni Tagan 380W (U01). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I sta si ti njemu sad odgovorio..... c c c cc da mislim da bude stalo jedino ako imas PCI slot ispod i nesto upiknuto morat ces ga premjestiti ili ako nemas nista u njemu postat ce ne upotrebljiv.... a ja bi ti preporucio napajanje jer taj MS je shrot i ako pusti dushu sigurno ce ti povuci nesto sa sobom zato ti se vishe isplati kupiti novo napjanje tipa Fortron 350W PNF, odlicno napajanje, jako stabilno i sigurno, jer vjerovatno neces da ostanes bez grafe ili ploce i RAm-a.... sretno sa kupovinom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Hmm bas sta sam mu odgovorio... Na prvo pitanje nisam. Al bio sam uvjeren da sam mu dao odgovor na drugo, tj. da je to MSI napajanje - nisam niti mislio dali ih zapravo rade, ideja vodilja mi bila ako moze i asus zasto ne bi i MSI - ali sad sam se sjetio da se shrot zove MS Industrial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
yap..... ma dobro desi se nekad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|