Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.11.2007., 10:15   #1
TomTom
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Trebam uslugu, odnosno pomoć!

Da li bi mi netko mogao/htio pomoći da stari backup file (.pbf) s kontaktima napravljen na drugim uređajima koje su pogonili WM 2003 i W2003 SE, učitam u svoj Fujitsu Siemens N560 kojeg pogoni WM 2005.

1. Imam .pbf datoteke s kontaktima napravljene na HP-ovima IPAQ 4700 i IPAQ 6340.

2. Trebam nekoga tko ima HP uređaj (WM 2003 ili WM 2003SE) koji će mi dopustiti da učitamo taj file (.pbf) u njegov PDA, syncamo sa mojim ili Vašim računalom, te onda iste te kontakte syncamo nazad na FS N560.

Naime, sprite backup program koji se u IPAQ uređajima zove SD backup ili tako nešto, kad ga instaliram u N560 ne želi prihvatiti te "stare" backup datoteke jer su napravljeni na drugom operativnom sustavu, a ne ide u korist sigurno što su stari backup fileovi napravljen i na drugom tipu PDA.

Naime ova metoda bi mogla upaliti jer sam svojedobno uspio napraviti backup kontakata na IPAQ 6340 sa .pbf datotekom koja je napravljena na IPAQ 4700.

Zato se i nadam da bi se ti "stari" pbf - ovi koje imam dali učitati u uređaj neke osobe koja bi mi izašla u susret i bila spremna pomoći.

Unaprijed hvala.

P.S. Idealno bi bilo kad bi netko imao WM 2003 ili Wm2003 S uređaj koji ne koristi i na kojem nema vlastitih podataka.

Zadnje izmijenjeno od: TomTom. 18.11.2007. u 11:42.
TomTom je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 12:00   #2
TomTom
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
SREDIO SAM STVAR! Frend mi je posudio svoj Compaq sa WM 2002.
TomTom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno