|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebam uslugu, odnosno pomoć!
Da li bi mi netko mogao/htio pomoći da stari backup file (.pbf) s kontaktima napravljen na drugim uređajima koje su pogonili WM 2003 i W2003 SE, učitam u svoj Fujitsu Siemens N560 kojeg pogoni WM 2005. 1. Imam .pbf datoteke s kontaktima napravljene na HP-ovima IPAQ 4700 i IPAQ 6340. 2. Trebam nekoga tko ima HP uređaj (WM 2003 ili WM 2003SE) koji će mi dopustiti da učitamo taj file (.pbf) u njegov PDA, syncamo sa mojim ili Vašim računalom, te onda iste te kontakte syncamo nazad na FS N560. Naime, sprite backup program koji se u IPAQ uređajima zove SD backup ili tako nešto, kad ga instaliram u N560 ne želi prihvatiti te "stare" backup datoteke jer su napravljeni na drugom operativnom sustavu, a ne ide u korist sigurno što su stari backup fileovi napravljen i na drugom tipu PDA. Naime ova metoda bi mogla upaliti jer sam svojedobno uspio napraviti backup kontakata na IPAQ 6340 sa .pbf datotekom koja je napravljena na IPAQ 4700. Zato se i nadam da bi se ti "stari" pbf - ovi koje imam dali učitati u uređaj neke osobe koja bi mi izašla u susret i bila spremna pomoći. Unaprijed hvala. P.S. Idealno bi bilo kad bi netko imao WM 2003 ili Wm2003 S uređaj koji ne koristi i na kojem nema vlastitih podataka. Zadnje izmijenjeno od: TomTom. 18.11.2007. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
SREDIO SAM STVAR! Frend mi je posudio svoj Compaq sa WM 2002. |
![]() |
![]() |
|
|