|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Evo mene opet s problemima! Nema ni 2 dana otkad sam kupio novu pilu. Sve je radilo super do prije par sati... Igro ja MOH Airborne, i primjetio neko usporavanje i čudno trzanje. Reko aj dobro igram vec duže vrijeme, i tako završim ja ugasim komp. i kada ga za par min upalim. Baca artefakte po cijelom monitoru. POST nemož ni pročitat. U Windowsima se samo vide osnovne windows boje. Napajanje nije. Probao sam samo maticnu bez ikakvih ventova, proc sa stock coolerom, 1 keks memorije i grafu i ne radi. Probao sam na sve molexe i railove koji postoje. opet isto. Zvao ja HGspot i rekli mi da mogu samo zamijeniti grafu ali da nemaju više tu nego da uzmem nešto uz nadoplatu ili nešto jeftinije. Kakva je onda Club 3d x1950pro sa onim accelerom pasivcem? Vidio sam da ima iste karakteristike kao aktivno hlađena braca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..probaj format sveg živog i mrtvog,friška XP instalacija,i stavi catalyste 7.6...ti izgleda jedini rade normalno,ili koliko toliko normalno sa X1950pro 256mb verzijama..AGP pogotovo...stavi samo display driver..ne CCC i ostalo...i skini zadnji ATT...to bi trebalo riješiti problem...osim ako nisi dobio skurenu grafu.. ...no i to lako sa ATT provjeriš..odvrtiš scan for artifacts..pod hardware sekcijom ćeš naći...i to je to..pustiš pola sata..i vidiš...ali prvo ovo gore napravi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako je ta club 3d isto kao i powercolor sa silent ogromnim pasivcem , onda nije losa . Primjetio sam da Club 3d ima x1950gt isti kao i Powercolor , pa mozda su uzeli i isti dizajn za x1950pro pasivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bill Gates
|
Citiraj:
Pa kako da to napravima ako i u POST-u imam artefakte, i skoro ništa od slova nemožeš pročitati??? Ovo pišem s laptopa. Htio bih uhvatit SS al nemogu nikako doc do painta a kamoli postat na forum. Izgleda jako gadno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pipe, probaj stavit grafu na 15tak minuta vani da se dobro ohladi (ne zezam se). Vrati je u komp i upali, ako odmah imas artefakte, grafa je u banani. Ako se pojave tek kasnije dok se malo ugrije, onda ti je hladjenje u banani. Dali si provjerio da vent radi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
|
Probano s Zalmanom VF900cu LED i s njim je temp u loadu bila oko 55-60 stupnjeva a u idleu oko 33 uvijek. Tako da je grafa bila dobro hlađena. Ma i sa stock coolerom isto baca. Odma na prvom POST screenu. Ma cak i prije nego što mi ocita kolko imam rama, prije memory testa. Odmah to bude. Mislim da nema nikakve pomoći. Valjda je neka tvornička greška. Jedino je to moguće jel je dosad radila tek nekih 4h. Znači dobra je ona Club 3d? Ne mogu nigdje nac review. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bill Gates
|
Ma nebi ja tamo kupovo. Kupio sam samo zato što sam prije imao sapphire, I zato što je garancija bila 6 mj. duža. Sad mi je žao što nisam uzeo onu Powercolor iz ve-mulja. Uštedio bi 20 kn i imao 6 mj. manju garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
|
Rikavela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
|
Čru, Čru! Hladio ja nju vani na 20 min i stvarno se dobro ohladila! Ali ni to ne pomaže!!! Ima li ko kakav review od ove club 3d pasivne? Ili je ista ko i ostale iz x1950pro? Vidim da ima potpuno iste taktove i memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
|
Problem je u tome što mora biti HGSpot. Pa da samo nadoplatim. Ovu istu ko moju više nemaju, a nema je ni u cijeniku, više je nece ni dobivat. Jedino sto je dobro je ta. A nebi htio neku dx10 grafu koja je sporija od ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
3.14zda ®
|
Ako mislis na ovo: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafe sa pasivnim hlađenjem baš i nisu predviđene za žešće igranje jer ih pasivac ne može dovoljno dobro ohladiti. Obzirom da nema X1950, ja bih ti preporučio HD2600XT iako ćeš vjerojatno dobivati manje fps u igrama od X1950. Ako hoćeš nevidiju, probaj ubosti 8800GT.
![]() |
#18 |
Bill Gates
|
Ma znam da je taj pasivac više nego ok. Imam jedan 80mm vent za ispuh odma do grafe, ako bude trebao 12cm vent, lako ga kupim. EDIT: @coconut Ma lako za hlađenje, kupit cu još koji vent. Samo mi je važno da taktovi nisu niži. A za 8800gt nema ih u Hgspot-u, a i da ima bilo bi mi malo previše novaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Click to Reset
Datum registracije: Aug 2007
|
Nadam se da znaš ako si skinul stock cooler i ako imaš reviziju sa digitalnim VRMovima da si sam kriv za kvar, no ako je stock cijelo vrijeme gore, bad luck. To govorim ako slučajno opet nabaviš x1950pro da ne napraviš istu pogrešku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() a kad mu dodas jos jedan vent, pomete sve ostale coolere, ukljucujuci i zalmana ![]() inace, meni su pasivno temp na tom cooleru iste ko s vf700cu na 7 volti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
UnDeRcOvEr
Datum registracije: Jun 2007
|
Zemljak, i ja sam imao sličnu dvojbu dakle x1950gt koju sam dignuo na taktove od x1950pro te u rezi od 1152x864 bez AA i AF usporedio fps-ove sa club3d hd2600xt zd (hg-spot-vjerovatno krivo napisane specifikacije u katalogu, moja je verzija sa ddr4, tad je bila 807 kn ), u bioshock-u i M.O.H.-u Airborn-u a razlika je oko 5% u korist x1950pro dok je razlika u cijeni što ti planiraš dati 50%. Pošto imam CRT monitor i neću da se navikavam na AA i AF, ostale reze nisam probavao i uspoređivao tako da je izbor pao na hd2600xt ZD sa ddr4 memom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Assassin
Datum registracije: Nov 2007
|
ve-mil ima najbolje cijene i provjerenu kvalitetu Powercolor je najslabija kvaliteta... razmisli o gigabyte saphire i leadtek....ja sad kupujem hd2600xt ddr4...u benchmarku blizu 8800gt...do 10 frameova max u nekim igrama, ali velika razlika u cijeni...kosta oko soma kuna ![]()
![]() |
#30 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|