|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
komp radi al nema slike
pozdrav ekipa evo cuo sam da je ovaj forum odlican pa bih vas molio za savjet... vidite imam abit kx7 na koju je ustekan duron zajedno s 9800pro 40gb hdd-a 1gb rama i tako dalje dobio sam soltek kt600r s bartonom 2500+....namjerava to stavit u svoju kantu...ali problem kad sve spojim nevidim sliku na monitoru.... -minja sam graficke....sve su ispravne testira sam ih na skroz trecoj konfiguraciji -minja sam ram isto tako ispravan -pa onda 3 monitora.... -pa radija clear cmos...vadija bateriju....stavlja drugi hdd...ide kablove minja...nema sta nisam radija i sad me zanima zasto nema slike na soltekovoj maticnoj........ali da stvar bude gora vratim svoju maticnu i proc i opet ista stvar....a graficku koju god da stavija nema slike....nije vraga da su obe maticne krepale...?? ima ko neku pametnu....prije nogo zapalim sve ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel ga uspijevaš upaliti? Jel ti rade diskovi i ostalo kad ga upališ? Nekako mi to vuče na napajanje, jesi njega isprobao dali radi na drugim konfiguracijama. Ili će bit da su obje matične riknule |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|