|
![]() |
#1 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
(riješeno) Problem sa HDDom/kapacitetom
Model je Seagate ST3250620A 250GB ATA (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1080038) koji je kupljen danas u vemilu, e sad problem je taj da kad sam ja isel raditi particije da su windowsi samo prepoznali 130GB...di je nestalo ostalih 120GB!??? (znam da nije tocno onaj kapacitet koji napisu nego je uvijek nesto manje ali ipak ~120GB huh?) E sad dal je disk u kurcu, treba mozda flashat bios, mozda promijeniti kabel, staviti ga na IDE0 jer je trenutno jos stari disk glavni!??? konfa je iz siga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instaliraj SP1 ili SP2 jer bez njih nemaš 48-bitno LBA adresiranje potrebno za diskove kapaciteta većeg od 127 GB.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
inace 1. pokusaj particiranja sam napravil sa win xp bez sp te mi je kasnije sinulo da bi mogel probati sa win xp koji imaju sp2 koji su nasli jos oko 110GB te sad sve radi normalno. problem rijesen moze lock ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|