|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Novi monitor i stari komp
Nadam se ta je tema u pravoj podgrupi, ako nije ne zamjerite. Nedavno sam kupio Dellov monitor 2007WFP sa nativnom rezolucijom 1680x1050. Isti je prikljucen na jedno starije racunalo, PIII 450 Mhz i grafickom karticom Matrox G400 dual head sa 32 MB video memorije. Problem je u tome sto ne mogu postici punu rezoluciju monitora nego ga za sad gledam na 1280x800, sto je najtocniji odnos stranica monitora (16:10). Za graficku karticu sam skinuo najnovije drivere sa www.matrox.com, bez njih nije htjelo raditi uopce (odnosno je, na 640x480 ![]() Ima li nade da se stvaru pogoni kako treba. Nije slika losa, ali se gubi glavna prednost veceg ekrana, prostor. Ili trebam u potragu za necim malo jacim a da ide u AGP utor (ploca je Asus P3B-F). Komp inace odlicno radi svoj posao (Word-Excel-Access, e-posta, netbanking). Hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Uh, to je prastaro. Ja nisam bio siguran za svoju hoću li ju moći koristi, doduše, malo je veća reza. mislim da će ti to vrtiti bilo koja iz serje 9xxx od ati-ja. Mislim da ti se isplati uzeti nešto polovno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Ta kartica gura i veću rezoluciju sve do 2048x1536x32-bit(http://www.techspot.com/reviews/hard...0/g400-2.shtml). Možda je problem u 16:10 rezi, neznam....hmmmm....U svakom slučaju ti se isplati kupiti nešto novije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Probaj preko powerstripa, prije nego sto bacis pare na novu graficku. http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
koji su za G400-550. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |