|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Problem s podizanjem Windowsa
Poz. Da prvo kazem koja je konfa u pitanju. Celer 2.4 preski, 256DDR 400, Maxtor 80gb, GF4 MX4000, Asus P4PE-X TE Problem je nastao prilikom instalacije windowsa, dakle normalno prodje sve do ulaska u win po prvi puta, i onda se samo napuni jedna crtica i stane i dalje se nista ne desava. Pomislio sam da je stvar u hdd-u i prebacio sam ga kod sebe u komp i radi normalno, takodjer sam probao drugi ram stavit i identicna stvar. Pokusavao sam sa chkdsk/p i sve moguce naredbe ponudjene no ista stvar, resetirao bios, mjenjao postavke na 100 nacina i opet isto.. ne mrda od loading screena. Ako ima netko kakav savjet neka pise jer neznam vise sta bi drugo mogao probat. Da i ospojio sam sve osim potrebnog za rad (pci kartice,cd, bla bla) hlp ![]() edit: jest da je problem sa windowsima al sam ga ipak stavio na harverske, jer mislim da je nesto u hardveru problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
uf... Sad ću se ugrist za jezik (jer ja obično poklapam raju radi SP1 je bolji od SP2 provala) ali mislim da ti trebaju XPi sa SP1 ako oćeš upogonit tu ploču jer instalacijom SP2 podivlja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
E stvarno se nebih cudio da je u tome problem, jer je prije bio gore SP1 koliko se sjecam...nisam znao da bi ploca mogla imati problema sa SP2. Hebemu cijeli dan sam izgubio zahebavajuci se s tom plocom...sad moram i nabavit "original" XP bez SP-a i onda jos skinit SP1 pa probat instalirat... uzas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
samo da javim, proradilo je, stvar je bila u tom SP2, sa SP1 sljaka ok, ty yedwy |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|