|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ne preskupo napajanje za HTPC...
u pravilu i nije previse bitna tisina, jer ga ionako mislim odma razvalit i mijenjat ventove... bitnije mi je da je stabilno, i da se slabo grije, iako to ovisi o opterecenju... a treba mi za kantu u kojoj ce biti slijedece: Asrock ploca sa Celeronom D 420 2 GB DDR667 3-4 SATAII diska od 320 GB ATi grafa 2600 Pro i to je u biti to, nema dodatnih PCI kartica, optike i slicnog... pitanje je, koliko wata je za to dosta, i kaj bi mi preporucili, a da nije preskupo... mozda negdje 200-300 kn ako bi se moglo navuc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Fortron 350W PNF?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
ili Fortron 400W PNF - ADM - 298 KN Za posljednji provjeriti je li PNF u pitanju, ali bez problema će i prva opcija obavljati posao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Za istu konfu, samo 2 harda uzeo sam ovo napajanje. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.731.006 Nisam mogao vjerovat da je tako tiho. Uvjerljivo najtise napajanje koje sam imao prilike probat. I stabilno je.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj znači pnf? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jedan od modela Fortrona 350W i 400W. Imaš PNF i THN, a PNF je dosta bolji po karakteristikama (iako im je nazivna snaga ista, kada se bolje pogledaju snage po railovima, +12V je podosta jači na PNF modelu). Koji je model, možeš sam vidjeti (prije kupnje je preporučljivo to pogledati) po naljepnici na napajanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|