|
![]() |
#1 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Ovako skupio sam lovu za neke komponente,neke su iz starog kompa, kupio i vec dva dana mi stvara probleme a mislim da znam zašto. Konfa: Q6600(slacr) Gigabyte P35-DS3 OCZ xtc titanium 2x1gb EAX x1950pro HDD:samsung 500gb+Maxtor 80GB Asus Dvd-rw Komp radi nestabilno ful ..stalno izbacuje neke erore,bluescreenove itd..AC freezer se vrti na 300 rpm-a, WTF? Probao sam iskopčat iz napajanja jedan hard i dodatne ventove na sharkoonovom rebel kućištu,I uspio sam instalirat windovse. Međutim opet se pojavljuju problemi. Krivac po meni je Napajanje SmartBox SMB-500-14, 500W, P4, ATX, 2xSATA, PCI Express, titan, ventilator 14cm, super silent, retail..ostao mi je iz starog kompa..u planu je vx450w.Ali zanima me vaše mišljenje,možda je nešto drugo pa da to zamjenim. Zadnje izmijenjeno od: Micko. 16.11.2007. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo za Freezer...i meni se vrti u početku na cca 300 i kak raste temp tak se to povečava, sve radi normalno...za ostalo neznam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() A vezano za problem, iskljuci automatski restart pa reci sto pise u BSOD-u.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Peachwize=mudra breskva
|
grješim ![]() Nisam doma na poslu sam...ali koliko se sjećam spominje viruse ili ako sam spojio neki novi hardware da provjerim taj isti. Windovse sam uspio dignut ali tek kad sam iskopčao jedan hard i 2 venta. ali kad su dva hard spojena +2 venta..vent na procu se zavrti, stane,zavtri ...kao da nema dovoljno struje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja mislim da je to napajanje daleko preslabo! Mjenjaj to smartbox s*anje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Peachwize=mudra breskva
|
ma znam ali sam mislio da ce izdržat ovaj mjesec..jer sad sam malo u stisci s vremenom(čitaj lovom)ali bit će da sad idem po vx-a. Nemogu više gledat g-25 u kutiji ![]() Edit:evo sličica ako koga zanima http://www.max-save.org/viewer.php?i...9napajanje.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Napajanje 99%. Nema to ni pola od deklariranih 500W ![]()
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možda i nema ali ipak baš nije tolko slabo da u IDLEu nebi to moglo tjerati... Kako znam? Pogledaj ljevo... ![]() Anyway ja bi pokupio tog VXa što prije na tvom mjestu ali ako imaš stalno BSODove nebi bilo loše memtest bacit...
![]() |
#9 |
Peachwize=mudra breskva
|
Ljudovi evo samo da javim onaj smartbox letio kroz prozor..a u stroju sad vx450w...sve normalno za sad radi sa oba dva diska i svim drugim*izdarijama..Bacio malo testove..malo clocnuo za sad sve 5. Radi na 3.1ghz bez dizanja voltaže a mema na cca 1050Mhz-a na 2.2volta. Zasad dosta više cu se poigrat kad mi dopizdi g25 i Dirt. ![]() ![]() Hvala svima na odg. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|