|
![]() |
#1 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem Asus P5B-E+
Prijatelj mi ima tu Asus P5B-E+ ploču,grafičku Nvidia 7900Gs,napajanje Corsair 520w i Core 2 duo E6300 proc.Imao je memoriju Crucial 2x1gb ddr2 800mhz i radilo je stabilno.Sada je prodao tu memoriju i kupio je 4x1gb Corsair ddr2 667.Metnuo je keksiće i komp se ne može dignuti.Probao je sve načine s memorijom i ništa.Kad upali komp svi hladnjaci,napajanje rade ali miš i tastatura nedaju onaj početni signal (ledice).U čemu bi bio problem?Ja sam mu rekao da proba s bios recovery ali u uputama mu piše da treba maknuti bateriju pa tek onda to napraviti.Ja imam drukčiju ploču na kojoj ne treba micati bateriju.Molim za pomoć hvala unaprijed. ![]()
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pa nek makne bateiju pa javi ,dok ne proba nece znati,u tom moze biti caka vrlo vjerovatno da se bios zblesira.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Riješeno.Isprobavao sam keks po keks. Ploča je dobra, isprobani svi slotovi. 1 keks je bio neispravan.Novi nekorišteni iz trgovine. Ide na reklamaciju sutra. Al sam se iznervirao, cijeli komp sam bio raskopao ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|