|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Kupio sam AMD Sempron 3400+, s754 i kad sam poslije instalacije pogledao u System manageru piše mi da je model procesora Unknown! Prije sam imao Sempron 2500+, s754 i sve je pisalo normalno. Imam mb WinFast NF3250GK8AA (s754, NVidia nForce3 250 chipset). Mislio sam flash-ati Bios, ali nemam flopy. Molim savjete što da radim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
To je istina da noviji BIOS podržava neke (novije) procesore i njihovo prepoznavanje. Jesi li probao s nekim drugim programom poput Everesta? Ne moraš paničariti, ako sve radi nemaš frke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad pokrenem CPU-z prgram unutra piše daje to taj Sempron 3400+ kojeg sam i instalirao i da radi na 2 GHz. Jedino što piše da mi je bios iz 1. mjeseca 2005. možda b trebao flash-ati bios ako ima noviji, a u to sumnjam jer je ploča stara 6-7 godina pa mislim da više i ne ažuriraju novije biose za tu ploču. Hvala na savjetima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
potrazi bios za plocu , motda i ima neka novija revizija koja osobno poznaje tvoj proc ![]() EDIT : winfast nema tu plocu , ali kako je foxconn preuzeo njihove ploce vjerujem da ovo mora pasati jer je naziv potpuno isti , i zadnji bios je od 2005 : http://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx Zadnje izmijenjeno od: Router. 02.12.2007. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa ak ti CPU-z veli koji je to prc i na koliko radi onda se nemaš zake brinuti. CPU-z ti očitava trenutnu brzinu procesora, a ak je ona 2 GH-z to je to. Nadogradnja BIOS-a ti bu pomogla ak je neki novi stepping i da ti ga prepozna kak spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|